ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

صفحة 6 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الثلاثاء 17 أبريل 2007, 2:31 pm

heheheheehe..

takpe insyaallah nnti ade rezeki lily untuk dptkan shirt tu...
lily kne menabung yerk..
ehehe... sok akak kasik tabung ayam kat lily..

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف mysarah4 في الثلاثاء 17 أبريل 2007, 4:13 pm

ahaha...lily taleh tabong ayam..nnt dia telan ayam tu camne??

kasik tabung buluh...klasik sket.. Cool Cool

mysarah4
MOD' Crew!
MOD' Crew!

انثى
عدد الرسائل : 1774
العمر : 32
Location : jLn RaJa LaUt + bNdR sRi PeRmAisUri + n9
Employment : PeRsOnAL aSsiStAnT...yeke??*wink*
Hobbies : sakat owang, gelak, ketawa, sengih, tambah kwn, jenjalan carik pasal, amik gambo sendiri...nguah3...
تاريخ التسجيل : 14/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mysarah4

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الثلاثاء 17 أبريل 2007, 4:49 pm

maner nak carik buluh nak wat tabung........ingat senang ker........wakakakakakaka
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف mysarah4 في الثلاثاء 17 أبريل 2007, 4:52 pm

sape kate susah??

akak ada 2 tabong buloh tau.. keskes..

nnt bley la amik buluh byk2 kasik kt sofaz..ngeh3.. Razz

katok dorg sorg2 smp pengsan mase jmp.. nguahaha.. Razz

mysarah4
MOD' Crew!
MOD' Crew!

انثى
عدد الرسائل : 1774
العمر : 32
Location : jLn RaJa LaUt + bNdR sRi PeRmAisUri + n9
Employment : PeRsOnAL aSsiStAnT...yeke??*wink*
Hobbies : sakat owang, gelak, ketawa, sengih, tambah kwn, jenjalan carik pasal, amik gambo sendiri...nguah3...
تاريخ التسجيل : 14/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mysarah4

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في الثلاثاء 17 أبريل 2007, 7:31 pm

~~ekh,aper gaduh2 nie..??~~hie....~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 25
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الثلاثاء 17 أبريل 2007, 9:56 pm

saper yg gaduh..........penuh tak kedua2 tabung buluh kak sarah........tah2 dua2 isi kosong.....wakakakaka jgn marah
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف mysarah4 في الأربعاء 18 أبريل 2007, 10:43 am

ahaha..mmg betol, satu tabung jek ada isik.. ekek..skang tabong tu kt kg..

kt uma skang pakai tabong besi... ihsan dari rhb bank.. wakaka.. Razz

klu jmp sofaz, sofaz kasi tabong free ada muke sofaz taleh ke?? semangat sket adik2 kite ni nk menabung utk aktiviti bersama sofaz.. Very Happy hehe..

mysarah4
MOD' Crew!
MOD' Crew!

انثى
عدد الرسائل : 1774
العمر : 32
Location : jLn RaJa LaUt + bNdR sRi PeRmAisUri + n9
Employment : PeRsOnAL aSsiStAnT...yeke??*wink*
Hobbies : sakat owang, gelak, ketawa, sengih, tambah kwn, jenjalan carik pasal, amik gambo sendiri...nguah3...
تاريخ التسجيل : 14/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mysarah4

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأربعاء 18 أبريل 2007, 12:01 pm

warghhhh kenapa lar x inform benda ni masa 1 april....ni atie dh byr RM160 kt Kru...baru mau ckp ade benda ni....arghhh.....uwaaaaaaaaaaaaaaaaa.....tlg rakamkan aksi2 mereka ya..hahaha...

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف shudazme في الأربعاء 18 أبريل 2007, 4:20 pm

sarah..takut la nk kompemkan ape2

sebab takut last minute kene cancel..

xpe nanti kak shud pm lieza terus..

thanx sarah

ahaksss!!!
avatar
shudazme
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 327
العمر : 34
Location : gombak
Employment : nope
Hobbies : puzzle
تاريخ التسجيل : 25/03/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف SYUHADA في الأربعاء 18 أبريل 2007, 5:02 pm

KALAU SYUD JUMPA, SYUD AKAN GTAU DIORANG YANG SYUD MINAT GILER KAT DIORANG AND SYUD AKAN GTAU DIA ORANG YG SYUD 1 OF THE USER HERE.... SURE DIORANG BANGGA GILERRRR.... HAHAHAHA[url][/url]
avatar
SYUHADA
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 21
العمر : 24
Location : perlis
Hobbies : MENONTON TELEVISYEN...
تاريخ التسجيل : 10/04/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الخميس 19 أبريل 2007, 12:00 am

wakakakakakaka.........tul tuh syud.......suhlah diorang carik yg maner satu syud......tgk baper lamer mase diorang amik tuk cari syud.....wakakakakakaka
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الخميس 19 أبريل 2007, 11:49 am

SYUDAHA كتب:KALAU SYUD JUMPA, SYUD AKAN GTAU DIORANG YANG SYUD MINAT GILER KAT DIORANG AND SYUD AKAN GTAU DIA ORANG YG SYUD 1 OF THE USER HERE.... SURE DIORANG BANGGA GILERRRR.... HAHAHAHA[url][/url]

tau tak pe .. hehe .. Wink

cek pon minat giler kat sofaz & forum ni .. cek kalo terserempak SOFAZ confirm cek akan pekik "MIMI' dulu, for sure semua dak2 SOFAZ toleh... lol! lol! lol!

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف shudazme في الخميس 19 أبريل 2007, 3:07 pm

hehe
naya tambah skit...

MIMI ANJE....

kui kui kui

bukan takat toleh...ketawe guling2 atas simen la diaorg

ahakssss!!!
avatar
shudazme
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 327
العمر : 34
Location : gombak
Employment : nope
Hobbies : puzzle
تاريخ التسجيل : 25/03/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الخميس 19 أبريل 2007, 3:37 pm

wakakakakaka......mmg gelak guling2 sampai sg......wakakakaka
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف shudazme في الجمعة 27 أبريل 2007, 1:54 am

pasni kalo serempak sofaz(r)...

sedih la kalo diaorg xingat shud...tp xpe shud akan remind kan diaorg...

haha...

diaorg mmg best!!!

ahakssss!!!
avatar
shudazme
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 327
العمر : 34
Location : gombak
Employment : nope
Hobbies : puzzle
تاريخ التسجيل : 25/03/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الجمعة 27 أبريل 2007, 1:57 am

kalu diorang tk ingat lily lily tak kisah sgt....leh introduce lagik......
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف amal9 في السبت 28 أبريل 2007, 8:09 pm

klau trserempak...hmmmm..

pelagi...serbula!!!!~~
heuheuehu
avatar
amal9
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 240
العمر : 24
Location : gombak...MU~~
Employment : pelajar yg berjaya
Hobbies : mmmbuat eksperiment..[perh!~]
تاريخ التسجيل : 29/03/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/amal_aziz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في السبت 28 أبريل 2007, 8:31 pm

~~hie...~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 25
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف alia_nur في الأحد 29 أبريل 2007, 1:10 am

kaLu saYA TersereMpak Ngan SOfaz...pENgSAn TERUS...tApi SEbelUm pENGsan..sALaMZ duLu..hHEHhe

alia_nur
Co-Post Master
Co-Post Master

عدد الرسائل : 498
العمر : 25
تاريخ التسجيل : 05/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأحد 29 أبريل 2007, 9:27 pm

salam jer ker....amiklarr gambo skalik......wakakakakaka......bkn senang nak jumpe sofaz....
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف shudazme في الأربعاء 02 مايو 2007, 1:21 am

best jumpe sofazr ni...diaorg mcm membe2 je...

ajak je tangkap gambo...sure diaorg sudi punye..siap bole posing sakan lg...

hehe suke sgt kt sofazr

ahaksss
avatar
shudazme
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 327
العمر : 34
Location : gombak
Employment : nope
Hobbies : puzzle
تاريخ التسجيل : 25/03/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأربعاء 02 مايو 2007, 2:14 am

lily plg suker gambo yg tangkap reramai maser kat dlm restoran tuh.......gambo yg lily amik tuh........melampau betul kaki abg mimi dlm gambo tuh.......wakakakakakaka....diorang nih mmg sakan kalu bergambo.......
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nushie في الإثنين 07 مايو 2007, 5:10 pm

hahaha...kite kalo jmpe sofazr....waduh2...dunia ni kite yg punye kot....hahahaha...ntah bile nk jmpe pon tak tawu....kalo korang buat gath ngan dewang2 neh bgtaula kite ye...terhingin sgt nk jmpe....hohohooh
avatar
nushie
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 965
العمر : 33
Location : least at ipoh..most at bangi..
Hobbies : playing super mario games...toink..toink...n sofaz(r)..
تاريخ التسجيل : 01/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الثلاثاء 08 مايو 2007, 12:45 am

nanti next gath kak nushie tgklar camner.....leh tak jumper ngan diorang.......
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nishaomar في الأربعاء 09 مايو 2007, 12:43 pm

kalo terserempak SOFAZ mule2 nisha blurrrrrr...... hahaha..
avatar
nishaomar
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 6
العمر : 33
Location : kl
تاريخ التسجيل : 05/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 6 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى