ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

صفحة 12 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:06 pm

mee hoon???wahahhaa..ni yg buat cek lapar ni..

Pr1Nc3s5 oo Pr1Nc3s5
meh la crite..
semua nga tunggu ni..hehehehhe
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 28
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:06 pm

hahahahaahahahaha......

aper la u gurlz ni......mcm korang jgk kawan jer.....hehehehe....me angry....hahahaha maner ader la.....jelaskan sajer.....watperla nak marah.....angry.....tak baik tau fikir yg tak baik..... gurlz......takder aper....kiter kwn jer dgn SOFAZ tapi itu dulu 3-4years back....la.....mcm u gurlz gak....korang ni..xpyhla nak havoc2 kan criter...it's just a very small matter to question me....
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:12 pm

Pr1Nc3s5 كتب:hahahahaahahahaha......

aper la u gurlz ni......mcm korang jgk kawan jer.....hehehehe....me angry....hahahaha maner ader la.....jelaskan sajer.....watperla nak marah.....angry.....tak baik tau fikir yg tak baik..... gurlz......takder aper....kiter kwn jer dgn SOFAZ tapi itu dulu 3-4years back....la.....mcm u gurlz gak....korang ni..xpyhla nak havoc2 kan criter...it's just a very small matter to question me....

oo....ok...kawan lamer?but still kawan kan?
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 28
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:20 pm

ehemm ehemmm ye ker???? hmmm... a'ah kn jer lah wani oiiii.... huahuahuahua
avatar
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 30
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:24 pm

kawan 2 to me da tentula kan coz kwn lamer........tapi dah lamer xjumper....since dgr dorang da meletup ni tu yg try2 je tgk dorang nyer website...suddenly terjumperla forum SOFAZ ni, i pun tryla masuk.....not bad....lot of SOFAZ fans sini... n sambil tu bolehla i cari kwn2 baru...kan...:-) u gurlz ni surprise sgt la....hehehe
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:27 pm

eh aper ni, mcm marah2 kiter jer....jgnla camni,kiter nak cari kawan kat sini bkn nak cari musuh cik lyna...by the way,sorryla kalau pasal hal ni korang tak satisfied....kiter nak berkawan ngan korang,bkn nak berlawan.....
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:28 pm

Pr1Nc3s5 كتب:kawan 2 to me da tentula kan coz kwn lamer........tapi dah lamer xjumper....since dgr dorang da meletup ni tu yg try2 je tgk dorang nyer website...suddenly terjumperla forum SOFAZ ni, i pun tryla masuk.....not bad....lot of SOFAZ fans sini... n sambil tu bolehla i cari kwn2 baru...kan...:-) u gurlz ni surprise sgt la....hehehe

ooh...mcm tu ehk..hehehehe...so da tk jumpa Sofaz lagi?hmm..
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 28
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:32 pm

amboii kiter plak yg kene... maner ader marah... lyna tk ckp pun yg u nak carik musuh kat sini..... tk ckp ape2 pun... lyna cume suruh wani a'ah kn jer citer u.. tk ader kene mengena dgn yg hidup ataupun yg dh meningal dunia... hahahahahahahhahah...



peace no war bebeh.....
avatar
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 30
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:42 pm

Pr1Nc3s5 كتب:eh aper ni, mcm marah2 kiter jer....jgnla camni,kiter nak cari kawan kat sini bkn nak cari musuh cik lyna...by the way,sorryla kalau pasal hal ni korang tak satisfied....kiter nak berkawan ngan korang,bkn nak berlawan.....


bukannya marah awk...ktrg cuma curious je...sori yer kalau ade salah faham ke ape..peace no war..=)
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 28
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:46 pm

KALAU TERSEREMPAK DGN SOFAZR... LYNA AKAN SENYUMMMMMMMMMM SELALU HUAHAUHAUA.... AKAN TERKEDU JAP.. LEPAS TU OK LAH KOTT... DEN AMBIK GAMBR DGN DIORG... OK TK??? HAHAHAHAHAHA





peace n luv
lyna pipit
avatar
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 30
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:47 pm

YEAH.....

Mcm 2 la i syg korang....
xla kiter pun xnakla tetiber je....da jd hal lak kan....baru nak cari kwn....bkn mrh lyna....alah....by the way best gak dpt chat mcm ni....hehehehee....

Xla Wani.....xjumper da....lamer da....dgr2 da meletup....wah!!tu yang hangat jer raser....dorang ader wat showcase saner sini pun dengar2 jer....tak dapat nak pg tengok....raser nak gak satu hari pg tgk....mcmmner la skrang ni yg hangat sgt 2...hehehe....
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:51 pm

by the way u gurlz so sweet....
barula hari dpt ber'chatting' ngan korang....kalau tak i pun tak kenal....so u'll study??dah lamer follow SOFAZ? best tak???
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:55 pm

Pr1Nc3s5 كتب:by the way u gurlz so sweet....
barula hari dpt ber'chatting' ngan korang....kalau tak i pun tak kenal....so u'll study??dah lamer follow SOFAZ? best tak???

yupz me masih study...da lame jgk follow SoFaz..
so, Pr1Nc3s5, kalau terserempak ngan Sofaz pat luar, ape yg u akan buat? menjerit ke, lari kat drg ke.??.hehehe..
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 28
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:57 pm

lyNa PiPit كتب:KALAU TERSEREMPAK DGN SOFAZR... LYNA AKAN SENYUMMMMMMMMMM SELALU HUAHAUHAUA.... AKAN TERKEDU JAP.. LEPAS TU OK LAH KOTT... DEN AMBIK GAMBR DGN DIORG... OK TK??? HAHAHAHAHAHA





peace n luv
lyna pipit

terkedu?? hehehe..tkkan amek gambar je? tknk belanja drg minum ke.. minta no ke...wahahahhaa
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 28
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الأربعاء 11 يوليو 2007, 2:59 pm

hahaha.....melompat2 terjah dorang....hahaha....(just jocking)

mayb....kiter pg la kot say'HAI' ke....yelah artis....tapi xtu gak,malu la.....jalan jer la.....
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الأربعاء 11 يوليو 2007, 3:03 pm

WaNi_spore كتب:
lyNa PiPit كتب:KALAU TERSEREMPAK DGN SOFAZR... LYNA AKAN SENYUMMMMMMMMMM SELALU HUAHAUHAUA.... AKAN TERKEDU JAP.. LEPAS TU OK LAH KOTT... DEN AMBIK GAMBR DGN DIORG... OK TK??? HAHAHAHAHAHA





peace n luv
lyna pipit

terkedu?? hehehe..tkkan amek gambar je? tknk belanja drg minum ke.. minta no ke...wahahahhaa




blanje minum makan semua biar diorg yg blanje lyna lah! huahuahau joking2.. hmm bab2 blanje n mintk no. nie... blakang nyer criter lah... buat ape nak bagi tau kn sini.. hahahaha sendiri mau ingat lah... hehe

peace n luv
lyna pipit
avatar
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 30
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الأربعاء 11 يوليو 2007, 4:16 pm

missybone كتب:
lyNa PiPit كتب:amboii kiter plak yg kene... maner ader marah... lyna tk ckp pun yg u nak carik musuh kat sini..... tk ckp ape2 pun... lyna cume suruh wani a'ah kn jer citer u.. tk ader kene mengena dgn yg hidup ataupun yg dh meningal dunia... hahahahahahahhahah...



peace no war bebeh.....


betol tu, lyna..
yanie sokong..

tak salahkan kalu bertanya?.. lebih baik jika setiap persoalan dijawab dgn baik & jelas supaya tidak akan timbul cerita2/fitnah2 yg kurang menyenangkan.. Wink


hahahhaha! lyna pun sokong yanie gak!!! hehehehe
avatar
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 30
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الأربعاء 11 يوليو 2007, 4:53 pm

Yeah right.....hahahahah....

tak habis lagi....ingat da abis da...memangla tak salah dan sekarang da terjawab...kan....kan....heheheeh
ye....i pun sokongla mcm ni....hahaa....yea...

Yelah....mmg i seorg yg penyayang,n mmg i xbnyk posting dlm ni....coz 1. i baru lagi,mngkn not really knew u gurlz.......2. i jarang nak chatting 3. i masuk just nak tgk je acctually n cari kawan mase yg same n enjoy u'll nye forum.....2 jer...kay....

SO....WANNA FRIENDS WITH ME....???
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف izaty في الأربعاء 11 يوليو 2007, 10:40 pm

macam da lari dari tajuk jer.........

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 28
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في الخميس 12 يوليو 2007, 12:53 am

Pr1Nc3s5 كتب:by the way u gurlz so sweet....
barula hari dpt ber'chatting' ngan korang....kalau tak i pun tak kenal....so u'll study??dah lamer follow SOFAZ? best tak???

nk kata da lama tu tak la..adala setengah tahun..kih3x..t rajin2 r turun gath ke apa..leh gak knal sape pu3 ne..
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الخميس 12 يوليو 2007, 10:56 am

yela.....izaty.....

tak sedar lak da lari tajuk....sorry........kay,semua back to main title.....:-)
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الخميس 12 يوليو 2007, 11:05 am

:: Dr. Ika :: كتب:
Pr1Nc3s5 كتب:by the way u gurlz so sweet....
barula hari dpt ber'chatting' ngan korang....kalau tak i pun tak kenal....so u'll study??dah lamer follow SOFAZ? best tak???

nk kata da lama tu tak la..adala setengah tahun..kih3x..t rajin2 r turun gath ke apa..leh gak knal sape pu3 ne..


nak kenal....panggil jer kiter N ok...nak tau aper lagi ek....tak taula nak bgtau ape!!!! king
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في الجمعة 13 يوليو 2007, 4:05 pm

KNAL dlm cyber world n alam realiti ne lain, n...
hahaha...

sama macam i minat sofaz b4 n after jumpa dorg...feeling tu lain maa...da jmpa n blom jumpa..
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الجمعة 13 يوليو 2007, 10:24 pm


ni TOPIC kalo jumpe SOFAZ u all nak buat aper kan????

lieza nak tanya kalo misal plak...
tengah jln2..
tibe2 SOFAZ terserempak ngan anda dan SOFAZ yg tegur anda...
aper yang anda buat mase tue????
aper reaksi anda????


LIEZA: kalo lieza, tibe2 SOFAZ tegur tgh jalan...
lieza akan kate..." BANG, salah org nie... saya xnak beli carpet.. sekian terima Kasih..Bye... " ehehehehehehe



kalo korang.. korang buat per????

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في السبت 14 يوليو 2007, 5:19 am

kih3x...ika da trus pengsan je..tak la..ala..tat day jmpa dowg pon dowg yg tgur ika kan? kih3x..pasan aku neyh..erk..totally stunned by ameer tat tym..hahha...TOTALLY...kak lieza..windu nga kowg2 sume..
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 12 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى