ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

صفحة 13 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 12, 13, 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف MiSs EmMa في الخميس 26 يوليو 2007, 5:42 pm

emma g nyorok....
malu btul...
avatar
MiSs EmMa
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 894
العمر : 31
Location : Negeri Sembilan
Hobbies : Shopping,Surf Internet,Collecting,And More!!!!!!
تاريخ التسجيل : 09/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/jstar20

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الجمعة 27 يوليو 2007, 1:32 pm

:: Dr. Ika :: كتب:kih3x...ika da trus pengsan je..tak la..ala..tat day jmpa dowg pon dowg yg tgur ika kan? kih3x..pasan aku neyh..erk..totally stunned by ameer tat tym..hahha...TOTALLY...kak lieza..windu nga kowg2 sume..


ehehehehe... windu gaks nak meet lagik..
lepas ni hope kita ley meet lagik K....
Rockkapalozaa

Haaaaa... maner pendapat yg lain....
asyik dgr kalo korang jumpe sofaz watpe kan??

la ni lieza nak dgr lak..
tibe2 SOFAZ terserempak ngan anda dan SOFAZ yg tegur anda...
aper yang anda buat mase tue????
aper reaksi anda????

Pompom gurl

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في السبت 28 يوليو 2007, 2:35 am

tapi andai la 1 day tgh jln2 tu jmpa sofaz..TOTALLY i akan msg one n ameer..wish 'sombong ek..jln tak nmpak ika pown'..kih3x..klu dowg tak tegur arr..takpun kal je ameer..hehhe..hmm..boleh ke?hmm..tapi g tegur la..wa minat bangat sama saofazr maa~
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Pr1Nc3s5 في الخميس 02 أغسطس 2007, 5:56 pm

hai........
avatar
Pr1Nc3s5
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 24
العمر : 34
Location : everywhere
تاريخ التسجيل : 14/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/devilwearsprada

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في الثلاثاء 07 أغسطس 2007, 3:32 am

erk...hye
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف deShazer a.k.a Shazmiey في الثلاثاء 07 أغسطس 2007, 4:29 pm

mula2 jwb kalo terserempak ngn sofaz apa yg akan dilakukn... terserempak tak penah, but thnks to ths forum dpt jumpa in person yg terancang macam yg sesetgh forumer... prasaan masa tu...ntah naper rasa mcm kontrol ayu je... cilakak betui diriku ini! tapi, andai kata terserempak... hm... tegurla pe lagi... kalo diorang tak kenal gak... xkisah pon....sapa la kiter ni.. (sob*sob)Sad
soklan seterusnya...kalo sofaz terserempakpastu diorang tegur...
hmm nak jawab cam ner ek?
"err... ya, ada apa yng boleh sy bantu? nak kawen ngn sya ke?"

wakakakakakaka
avatar
deShazer a.k.a Shazmiey
Newbie Leader
Newbie Leader

انثى
عدد الرسائل : 161
العمر : 32
Location : shah alam/kota bharu
Hobbies : melalak... menulis... berangan
تاريخ التسجيل : 14/07/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/shalovez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nushie في الثلاثاء 07 أغسطس 2007, 5:45 pm

huhuuuu...me kalo sofaz yg tegur ms tgh jln2...adesss..me akan bg dewang satu senyuman yg manis....gile gedik me ni...tadela..if dewang tegur me..me tegurla dewang balek..tak pon gi bowak2 kat kedai kopi...hahahhaa....but rsnye seblom dewang tegur...me tegur dewang dulu kot...hahhahaha.....
avatar
nushie
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 965
العمر : 33
Location : least at ipoh..most at bangi..
Hobbies : playing super mario games...toink..toink...n sofaz(r)..
تاريخ التسجيل : 01/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Qasyidah Nurindah في الخميس 09 أغسطس 2007, 10:57 am

me lau terserempak dgn diorg..
he3... 1st kali lalu serapat boleh dgn diorg... 2nd buat2 terjatuh betui2 depan diorg.. nk tgk.. diorg ni prihatin ka x.. kut nk tlg bangunkan tu ... berjurus lew diorg tu.. kut uat2 x tau tu .. standby rotan nk pok montot diorg sowang2 ... huahuahua....
Twisted Evil
avatar
Qasyidah Nurindah
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 12
العمر : 34
Location : syurge idaman nerake
Hobbies : Cuti-cuti malaysia..
تاريخ التسجيل : 08/08/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الإثنين 13 أغسطس 2007, 1:29 am


Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl
hahahahah Siap rotan n pok montot SOFAZ eak??
wakaka... SETUJU!!!
suke ngn u all nye reaksi...
aper lah reaksi anda2 yg lain...
cepat sini...
bagitau kitorg aper reaksi anda...

1. bile anda terserempak ngn sofaz... aper anda buat...

2. kalo SOFAZ terserempak ngn anda... n TEGUR ANDA...
aper reaksi u all..

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأحد 26 أغسطس 2007, 9:34 am

soklan no 1..atie dj jwb...bjuta kali dh..soklan no 2 uhh..ahha!!

klu sofaz tserempak atie..n drg tegur..ahha..

pertama sekali..atie akan jd MALU giler..sbbnye napa atie x nampak drg?tbe2 drg dtg tegur...cett terasa cam..ape nye fans aku ni..leh x nampak drg..ahah!!

keduanya..mcm bangga cket r..wooo artis tegurr sehhhh...

ketiganya..baru atie akan pandang drg..cek cukup korum x..dan atie kena pastikan abg one ade gak..dia x de atie x nk lama2..wahah!!

keempatnya..."sowiiee abg2 atie x pasan td..korang lak tegur atie.."

wehhh poyo je reaksi ni..x pe2...atie pk lain!

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في الأحد 26 أغسطس 2007, 1:59 pm

~~wah,x agak2 atie...!!!hahahaha...!!!~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 25
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأحد 26 أغسطس 2007, 2:44 pm

cett..biasa r..nk agak ape lg?tulis je r

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في الجمعة 26 أكتوبر 2007, 7:42 pm

hahahha...
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aiendgreat [meGgo0]© في الإثنين 19 نوفمبر 2007, 9:09 am

0f c0zez lar taking picture... ilikeit
avatar
aiendgreat [meGgo0]©
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 12
العمر : 31
Location : j.b r0xx
Hobbies : taking picture,hang0ut with frenz,listen t0 music.
تاريخ التسجيل : 23/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nurainmustafa

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الثلاثاء 20 نوفمبر 2007, 7:45 am

hehee...nk jwb lg...suke2 lak..hahahaha

baru2 ni drg kat times square...tgu2 drg..x sampai2..alih2 nampak kelibat drg...kira tserempak lar gak kan?hahaha..ape lg atie terus je serang deme..salam semua..hahahaa!!

then waktu nk balik..yg ke2 lak blaku..atie jln kt khemah yg drg berehat tu..last2 abg zimi dtg..ahakz..borak2..amik gambar..then dia pgey sorang2 yg lain lak...very da enjoy...hahaha!!

yg bestnye..time2 tu jgk larr dak2 sek atie merayau kt kwsn tuh...wat2 takenal je..ahha!

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف sang kancil في الثلاثاء 27 نوفمبر 2007, 6:55 pm

KALO TERSEREMPAK...APALAGOS,KENALKAN DIRILAH...DAN KALO DORANG TAKDE PERFORM MASE TUH AKU AJAK AMER LAYAN KARAOKE JE...YG LAIN2 TU,SYAH,ONE,FAIRUS,ZIMY,RODY IKUT TGK KITORANG LAYAN KARAOKE...HEHE...
avatar
sang kancil
Newbie
Newbie

ذكر
عدد الرسائل : 87
العمر : 32
Location : shah alam
تاريخ التسجيل : 16/09/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف izatie@kieyla في الجمعة 30 نوفمبر 2007, 11:24 am

HUHUHU TAK TAHU NAK CAKAP APER COZ 1ST TIME JUMPER LAGI DAH TERSUNGKUR DEPAN DORG...HUHUHU SENGALL!!! Embarassed

izatie@kieyla
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 89
العمر : 32
Location : m.b.b
Employment : korek gg budak..
Hobbies : bce novel,tido,tgk bola(N9 NAZA..pasukan malaysia pun ok gak wat slain arsenal),maen keta
تاريخ التسجيل : 09/09/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف sofiza في الجمعة 30 نوفمبر 2007, 11:48 am

kalau sofiza terserempak dengan abg2 sofaz, mesti terkejut and x tau nak buat aper and suka sgt2 and byk lagi andlah!!! Very Happy
avatar
sofiza
Watcher
Watcher

انثى
عدد الرسائل : 1
العمر : 29
Location : johor
تاريخ التسجيل : 29/11/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف MiSs EmMa في الجمعة 30 نوفمبر 2007, 2:59 pm

kalolah terjumpa diaorg kat mn2 emma akan panggil abg bulat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
avatar
MiSs EmMa
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 894
العمر : 31
Location : Negeri Sembilan
Hobbies : Shopping,Surf Internet,Collecting,And More!!!!!!
تاريخ التسجيل : 09/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/jstar20

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف star في الأحد 10 فبراير 2008, 2:09 am

aku nk ajak diorg dtg rumahlh...hehehehehe...nk ambik gambar byk2
avatar
star
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 884
العمر : 32
Location : johore & kedah
Hobbies : sports and music
تاريخ التسجيل : 29/01/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aine في الأحد 10 فبراير 2008, 8:14 pm

klu trsempk dgn diorg...
aine nk ajak diorg mkn..hehe..
nk knal2 dgn diorg...
lol!
pas2 nk tgkap gmbr dgn diorg...
avatar
aine
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 30
العمر : 26
Location : peyrockz...malaysia
Hobbies : watch tv..find frenz..chat...search internet...
تاريخ التسجيل : 25/01/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aidil_zafrul في الإثنين 11 فبراير 2008, 3:28 pm

nk bg kucing kt zimi.....(berani ke aku pgg kucing aku pun takut kucing)
avatar
aidil_zafrul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 637
العمر : 28
Location : cheras kl
Hobbies : playing guitar,playing football,karaoke.........
تاريخ التسجيل : 21/01/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/zafrul17

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في الثلاثاء 12 فبراير 2008, 10:49 am

ala..pes time ika jmpa dorg ika terketar paler lutut..dapat lak adip dok sakat2 ika..isk...
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aidil_zafrul في الثلاثاء 12 فبراير 2008, 11:03 am

ahahaha...
tp lepak ngan dorg kt studio x rase dorg artis pun..
avatar
aidil_zafrul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 637
العمر : 28
Location : cheras kl
Hobbies : playing guitar,playing football,karaoke.........
تاريخ التسجيل : 21/01/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/zafrul17

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف :: Dr. Ika :: في الثلاثاء 12 فبراير 2008, 11:26 am

ek?ee nk gak join..takper t ika balik kl aidil bawak tau
avatar
:: Dr. Ika ::
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2128
العمر : 30
Location : d LAnD oF d HoRnBiLL
Employment : pEnGaNgGuR kEhOrMaT PaLiNg BerJaYa
Hobbies : men tenet..tidO n membaca..
تاريخ التسجيل : 31/05/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://ixoranuruddin.bravehost.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 13 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 12, 13, 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى