ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

صفحة 14 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 12, 13, 14

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف rasyidah في الإثنين 18 فبراير 2008, 10:31 pm

Kalau saya jumpe, abg2 Sofaz confirm ambik gambar dan ambik autograf.
Coz tak pernah jumpe diorang.Very Happy
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف merah360 في الثلاثاء 04 مارس 2008, 5:32 am

kalau aku terserempak aku akan nyorok pastu sergah dia orang pastu blah buat bodo jer
avatar
merah360
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 634
العمر : 34
Location : kuala lumpur
Employment : mat dispatch
Hobbies : football
تاريخ التسجيل : 11/07/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aidil_zafrul في الثلاثاء 04 مارس 2008, 11:26 am

kalo jmpe da tntu lepak ngan dorg...
avatar
aidil_zafrul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 637
العمر : 28
Location : cheras kl
Hobbies : playing guitar,playing football,karaoke.........
تاريخ التسجيل : 21/01/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/zafrul17

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف merah360 في الثلاثاء 04 مارس 2008, 6:24 pm

lepak jer
avatar
merah360
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 634
العمر : 34
Location : kuala lumpur
Employment : mat dispatch
Hobbies : football
تاريخ التسجيل : 11/07/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف izra في الجمعة 07 مارس 2008, 10:04 am

kalo terserempak..erm..rase nak jerit kot yahoo ..pastu nak cakap ngan sofaz,pastu nak amek gambo banyak2..kalo bleh nak je bawak balik uma..hehe..tapi mintak2 x pengsan maser tu..yela..xcited punye psl takut je pengsn pi hospital...! ..huhu..
avatar
izra
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 260
العمر : 27
Location : johor
Hobbies : dengar lagu sofaz..
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aidil_zafrul في الجمعة 07 مارس 2008, 12:27 pm

lepak je ngan dorg...
avatar
aidil_zafrul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 637
العمر : 28
Location : cheras kl
Hobbies : playing guitar,playing football,karaoke.........
تاريخ التسجيل : 21/01/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/zafrul17

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الجمعة 07 مارس 2008, 2:37 pm

--> Salam SOFAZ(R) ...
--> Borak2 ...

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف merah360 في الإثنين 10 مارس 2008, 7:47 pm

mengaji
avatar
merah360
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 634
العمر : 34
Location : kuala lumpur
Employment : mat dispatch
Hobbies : football
تاريخ التسجيل : 11/07/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف mun bulan في الخميس 13 مارس 2008, 12:39 pm

mengaji??
bagus2...

mun nak tgok je muke diorg tu puas2..
cukup ler..
avatar
mun bulan
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 392
العمر : 29
Location : JB-UPMKB - Segamat
Hobbies : juz looking around!!
تاريخ التسجيل : 07/11/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف izra في الخميس 13 مارس 2008, 11:37 pm

tengok jer?kang busan plak abg sofazr tuh...huhu..
avatar
izra
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 260
العمر : 27
Location : johor
Hobbies : dengar lagu sofaz..
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف scoot_berry في الأربعاء 07 مايو 2008, 8:38 pm

nk suh deorg teman g shopping..
hihi~
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 31
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف izaty في الأربعاء 07 مايو 2008, 9:12 pm

shopping jew????

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 28
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف iszzamizz في الأربعاء 07 مايو 2008, 9:30 pm

kalau saya...mungkin akan terpegun dulu...fikir btul ke apa yg dilihat 2 sofaz. Shocked macam mimpi manjadi kenyataan la...dh lama nk jumpa dgn kump. sofaz ni...tapi xtercapai lagi.. Sad
avatar
iszzamizz
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 10
العمر : 31
Location : kUALA LUMPUR
Employment : pelajar
Hobbies : mendengar lagu, baca novel, berangan
تاريخ التسجيل : 07/05/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف eyzacomel في الخميس 08 مايو 2008, 10:13 am

merah360 كتب:mengaji
alhamdulillah...sejuk perut mak awk m'gandungkan awk...
avatar
eyzacomel
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 257
العمر : 33
Location : Putrajaya
Employment : Detective
Hobbies : Join Belia Sukan punyer program
تاريخ التسجيل : 06/05/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف scoot_berry في الخميس 08 مايو 2008, 12:48 pm

izaty كتب:shopping jew????

a'ah..shopping sehari suntuk..
hehe~
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 31
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nuri في الأربعاء 04 يونيو 2008, 11:48 am

kalu terserempak dgn diaorg?

tak th nk wat ape maybe ambik gambar dgn minta autograf je kot....... Surprised
avatar
nuri
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 4
العمر : 29
Location : cafe
Employment : student
Hobbies : suka tgk tv,dgr radio,bc novel
تاريخ التسجيل : 02/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف elyzonemicxhicoyukie في الخميس 26 يونيو 2008, 2:11 pm

apa yg i akn wat if terserempak dgn abg2 SOFAZ(R)..
but dah banyak kali terserempak..'jumpa'< Wink >
anyway if i terserempax lagi dgn SOFAZ(R)..
I akn salam dgn diaorg...snap piz banyak2 coz BEST..
n say I love you SOFAZ(R)..4EVA...
avatar
elyzonemicxhicoyukie
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 12
العمر : 29
Location : niktah9
Hobbies : internet,karoke,dance.
تاريخ التسجيل : 26/06/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nadia jamros في الثلاثاء 28 أكتوبر 2008, 1:09 pm

klu nana,nana dah pengsan dulu...dan menjerit seperti org kena sawan.. yahoo band ilikeit
avatar
nadia jamros
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 9
العمر : 24
Location : whatever
تاريخ التسجيل : 09/09/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 14 من اصل 14 الصفحة السابقة  1 ... 8 ... 12, 13, 14

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى