ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

صفحة 3 من اصل 14 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في السبت 31 مارس 2007, 2:44 pm

kalo akak tersempak ngn diorg....
akak akan buat2 xnmpk.. larik jap...
wkakaakakakaka...


kalo diorg nmpk akak..
tapi buat tak pasan lak..
akak baling ngn telor satu papan...
ahhahahhaha

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف chafurachaqura في السبت 31 مارس 2007, 2:45 pm

muehehe..kijam gillerz... tapi... nk ikot gak laa... akak baling ngan telor.. fura baling ngan tepong!!!
heha
avatar
chafurachaqura
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 64
العمر : 31
Location : kay tee
Employment : full tym counseling student
Hobbies : music!
تاريخ التسجيل : 17/03/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأحد 01 أبريل 2007, 12:11 am

lily plak baling ngan shortening....jadik doh roti....muahahahaha
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف amal9 في الأحد 01 أبريل 2007, 2:05 am

amal plak akan blngbuah durian kat dorang..

hueheueu..

biar bbntik2 sket mke..

~~just a joke~~..
avatar
amal9
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 240
العمر : 24
Location : gombak...MU~~
Employment : pelajar yg berjaya
Hobbies : mmmbuat eksperiment..[perh!~]
تاريخ التسجيل : 29/03/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/amal_aziz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأحد 01 أبريل 2007, 10:22 am

amal jgn nanti diorang malu nak perform kang......
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف amal9 في الأحد 01 أبريل 2007, 11:14 am

haah..

tibe je nnty kene chicken pox~~

hueuehuehe
avatar
amal9
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 240
العمر : 24
Location : gombak...MU~~
Employment : pelajar yg berjaya
Hobbies : mmmbuat eksperiment..[perh!~]
تاريخ التسجيل : 29/03/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/amal_aziz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأحد 01 أبريل 2007, 12:53 pm

hang dek كتب:amal plak akan blngbuah durian kat dorang..

hueheueu..

biar bbntik2 sket mke..

~~just a joke~~..


haha dasyat tu ... Wink

cek pon join skali, tapi bkn baling diorang ngan barang, TAPI CAMPAK DIORANG KE SG ... hehe

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف chafurachaqura في الأحد 01 أبريل 2007, 2:36 pm

nie smer bkn peminat tapi pemenat.... muahhahahah
avatar
chafurachaqura
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 64
العمر : 31
Location : kay tee
Employment : full tym counseling student
Hobbies : music!
تاريخ التسجيل : 17/03/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الأحد 01 أبريل 2007, 5:51 pm



hahahahahahahaha.....
sian SOFAZ ken baling.. kn CAMPAK yer...
xper la...
alang2 kowang nk baling... baling kat uma akak...
ahahahahaha....
ley diorg tolong akak kemas uma.. ehehehe


عدل سابقا من قبل في الإثنين 02 أبريل 2007, 12:06 am عدل 2 مرات

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Bapak في الأحد 01 أبريل 2007, 10:42 pm

huhu... aku x masuk campur... dahsyat2 nye...
avatar
Bapak
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1064
العمر : 31
Location : G.B.K
Hobbies : Layan Ajer...
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/bapakredzone

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الإثنين 02 أبريل 2007, 10:10 am

kak lieza reti ker abg2 sofaz nih kemas umah.....muahahahaha
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الإثنين 02 أبريل 2007, 12:21 pm

hahahahaha xsure la lily diorg nie reti ke x kemas uma...
nnti nk try la jap...
hahahahahaha...
saper2 anggota sofaz yang rase nk tolong lieza kemas uma..
mai la jemput ke rumah..
forumers pon bley kalo nk tolong
pintu uma ku sentiase terbuka..ahahhahaa
kalo sesat tny yanie..
dier expert bab dtg uma ku.. ehehehe

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الإثنين 02 أبريل 2007, 5:09 pm

oohh kalu gitu leh akak wat test sape plg cekap bab kemas mengemas nih tengok sape yg handal....muahahaha
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الإثنين 02 أبريل 2007, 9:24 pm

wkakakak...nk taw x nape kak lieza soh org kemas umah dia..sbb dia hanya pandai kemas forum yg bsepah n bserabut je...wkakakak...

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Bapak في الإثنين 02 أبريل 2007, 9:38 pm

wakaka kantoi....
avatar
Bapak
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1064
العمر : 31
Location : G.B.K
Hobbies : Layan Ajer...
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/bapakredzone

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الثلاثاء 03 أبريل 2007, 10:58 am

yeeehaaaaaaa....mampos aku sat gi

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الثلاثاء 03 أبريل 2007, 1:13 pm

muahahahaha.....takpe takpe kak lieza nanti abg2 sofaz leh tlg kemaskan.......
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الثلاثاء 03 أبريل 2007, 9:43 pm

wakakaakkaa.....adehh sakit tekak aku..

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأربعاء 04 أبريل 2007, 12:23 am

i haf sumtin in mind .. cek nak suh diorang buat funny faces kat sesape saje yg berdekatan masa tu ... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

sure org ingat dak2 ni terlepas dari "TANJUNG RAMBUTAN" .. lol! lol! lol!

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأربعاء 04 أبريل 2007, 2:36 pm

hihihihi.....kak marcia nak suruh diorang wat camtu.....lily sokong.....muahahahahaha
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في الأربعاء 04 أبريل 2007, 9:45 pm

~~aku klau jumpa diorg...memang aku dtg kat diorg....borak2 ker....klau la diorg tue uat x lyan aku jer..!!!aku tahu aper akan aku uat..!!!!!!~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 26
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Infinity في الأربعاء 04 أبريل 2007, 10:10 pm

hmmm... lau dorang tk layan irfan, irfan nk uat pe pat dorang...?
avatar
Infinity
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1275
العمر : 26
Location : Singapore
Employment : Student
Hobbies : Singing, Dancing, Hang out & Surf net...
تاريخ التسجيل : 10/11/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأربعاء 04 أبريل 2007, 11:55 pm

Lily كتب:hihihihi.....kak marcia nak suruh diorang wat camtu.....lily sokong.....muahahahahaha

bkn setakat tu je lily .. masa SOFAZ buat muka mcm tu, cek take fotos of them lepas tu buat cover album for upcoming SOFAZ album/VC Exclamation Exclamation Exclamation

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الخميس 05 أبريل 2007, 12:09 pm

setuju......laris lah album tuh nanti....muahahahahaha
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الخميس 05 أبريل 2007, 1:38 pm

haha ... bkn laris je .. confirm mng COVER ALBUM TERBAIK Exclamation Exclamation Exclamation

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 3 من اصل 14 الصفحة السابقة  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى