SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الإثنين 18 يونيو 2007, 10:57 am

Hai semua..apa khabar?Baru-baru ini kumpulan anak muda iaitu Sofaz[r] telah diberi peluang untuk membuat persembahan di kelab hiburan terkemuka,Planet Hollywood.Peluang yang dikecapi itu pastinya bagaikan bulan jatuh keriba bagi artis muda seperti mereka.Maklumlah kelab sebegitu selalunya hanya membuka peluang kepada mereka yang benar-benar berpengalaman.Tahniah saya ucapkan kepada Sofaz[r] kerana hasil usaha keras akhirnya Planet Hollywood membuka pintu sekali gus memenuhi impian setiap anggota mereka untuk beraksi di pentas itu.Namun agak menyedihkan kerana sambutan yang diterima tidak seperti mana diharapkan.Bilangan penonton dan peminat yang hadir terlalu sedikit dan ia membuatkan ruang kelihatan begitu kosong.Adakah harga tiket yang mahal menjadi punca?Atau pun lokasi itu tidak sesuai dengan usia peminat Sofaz[r] dan gadis remaja yang bertudung juga?Diharap Sofaz[r] akan membuat 'post-mortem' atas sambutan dingin yang diterima ketika showcase itu.Belajarlah daripada pengalaman dan semoga Sofaz[r] akan lebih berjaya di masa akan datang.

Rusliza Said,
Kampung Pandan.KL

Atie amik dr Media Hiburan terbaru 16-22 Jun

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف izaty في الإثنين 18 يونيو 2007, 6:08 pm

kalau izaty kat KL...komfem izaty turun....huhuhuh......

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 27
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف nushie في الإثنين 18 يونيو 2007, 6:56 pm

takpe la..itu kan first try SOFAZR...kite mmg tak ley jangke ape akan terjadi..tapi showcase tu superb..ramai jew reporters kate showcase tu bertenaga...cume org ramai tak dtg jew...its ok..mane2 yg terkurang tu hope sofazr pertingkatkan balek..pape pon...me ttp sokong dr blakang...hehehe...
avatar
nushie
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 965
العمر : 33
Location : least at ipoh..most at bangi..
Hobbies : playing super mario games...toink..toink...n sofaz(r)..
تاريخ التسجيل : 01/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في الإثنين 18 يونيو 2007, 7:50 pm

~~irfan raser tempat mungkin sesuai la...coz irfan ajak member2 irfan pegi and diorg pun nak follow,tapi mak irfan plak yg bagi...coz tempat tue LAIN MACAM CIKIT and irfan x pernah masuk pun tempat tue...!!!so,apabila mak dah xbagi..terpaksalah x pegi...!!!!mungkin disebabkan tempat kot bagi irfan...!!!!~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 25
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الثلاثاء 19 يونيو 2007, 4:57 pm

well umur pon jd phalang utk budak2 cam atie..sbb tempat tuh kan under 21 taley g!!....atie dh mng tiket taw..2 keping lak tu....tp ntahlah...rasa myesal x pegi...sbb atie dpt dua pilihan..bile atie g tempat agie stu tu..myesal gilerr.....!!hope sofaz[r] x putus asa....atie n forumers elweyz behind korang!

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الثلاثاء 19 يونيو 2007, 5:15 pm

kami dah pun buat post mortem, baik di office with the management dan jugak sesama lepak minum "nescafe ais, teh o, laici dan nescafe o ais" diskas ngan SOFAZ[R] after the show.

yup, dorang ada sedikit terkilan atas jumlah yg turn up tu, tapi keadaan tu telah membakar semangat dorang untuk membukitikan pada semua pihak untuk berada di atas sebenarnya tak de jalan pintas.

thx to rusliza for the gud komen dan jugak korang2 yg komen kat sini..

LOVE&PEACE

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الثلاثاء 19 يونيو 2007, 5:24 pm

ngeh2...nescafe o ais sedap sape lar yg minum tuh yerk..ish2 sempat wat lawak lak dh!!well kpd sape2 yg tingin nk komen lg..sila2..!!

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في الثلاثاء 19 يونيو 2007, 6:00 pm

~~lain kali uat kat tempat tertutup tapi semua umur leh masuk...!!!!~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 25
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف izaty في الأربعاء 20 يونيو 2007, 12:45 am

kalau under 21 bley masuk...komfem ramai yang pegi.......huhuhuhu....me pun x ley masuk.....

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 27
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الأربعاء 20 يونيو 2007, 10:32 am

actually showcase sofaz tu, sesape yg under 21 bleh masuk, its just dat kena ada companion yg lebih dr 21 tahun. so rasanya takde probs kan? cuma mungkin ramai yg beranggapan harga tiket of RM35 tu terlalu mahal, tapi rasanya berbalaoi ngan hmpir 2 hrs performance with 20 songs.

mungkin jugak mentaliti orang kita yg masih blum berubah.. *sigh*

byk lagi post mortem yg kami diskaskan kat meja kopi tu. cuma biarlah ianya menjadi our lesson untuk future engagements.

love&peace

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف mysarah4 في الأربعاء 20 يونيو 2007, 1:47 pm

well, mayb ada benarnye...

mentaliti org2 kite gak..

mayb dorg rase rm35 tu mahai.. sbb tu tak bape sanggup nk kuarkan modal..

coz cube tengok kalu show free mcm kt jomheboh or minijam, ramai giler owang smp tepakse bersesak2 nk tengok show dorg.. so, bukanla sbb dorg ni takde peminat, tp mayb ramai peminat dorg di kalangan yg masih blaja n kureng bab kewangan...

ape pon, semoge sofaz(r) teros success n dpt 'membeli' hati peminat2 dari negara2 jiran gaks.. Very Happy

mysarah4
MOD' Crew!
MOD' Crew!

انثى
عدد الرسائل : 1774
العمر : 32
Location : jLn RaJa LaUt + bNdR sRi PeRmAisUri + n9
Employment : PeRsOnAL aSsiStAnT...yeke??*wink*
Hobbies : sakat owang, gelak, ketawa, sengih, tambah kwn, jenjalan carik pasal, amik gambo sendiri...nguah3...
تاريخ التسجيل : 14/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mysarah4

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأربعاء 20 يونيو 2007, 2:23 pm

Cik Rynne aka MC كتب:actually showcase sofaz tu, sesape yg under 21 bleh masuk, its just dat kena ada companion yg lebih dr 21 tahun. so rasanya takde probs kan? cuma mungkin ramai yg beranggapan harga tiket of RM35 tu terlalu mahal, tapi rasanya berbalaoi ngan hmpir 2 hrs performance with 20 songs.

mungkin jugak mentaliti orang kita yg masih blum berubah.. *sigh*

byk lagi post mortem yg kami diskaskan kat meja kopi tu. cuma biarlah ianya menjadi our lesson untuk future engagements.

love&peace


x tahu pon!!uwaaaaa...tidakkk!!mmm bg atie psal harga lgsung x jd masalah...my mom sgup nk beli tiket tu...tp bile muzik@ria dh bg tiket...mmm lepaskan peluang lak!!really2 nyesal...dpt tgk kt tv je ari tu...well kak rynne...cd ade x?mgkin tu je cara nk tebus kesalahan sbb x gi...mmm Sad

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الخميس 21 يونيو 2007, 3:17 pm

mysarah4 كتب:well, mayb ada benarnye...

mentaliti org2 kite gak..

mayb dorg rase rm35 tu mahai.. sbb tu tak bape sanggup nk kuarkan modal..

coz cube tengok kalu show free mcm kt jomheboh or minijam, ramai giler owang smp tepakse bersesak2 nk tengok show dorg.. so, bukanla sbb dorg ni takde peminat, tp mayb ramai peminat dorg di kalangan yg masih blaja n kureng bab kewangan...

ape pon, semoge sofaz(r) teros success n dpt 'membeli' hati peminat2 dari negara2 jiran gaks.. Very Happy

bijaknyerrrrrr... anak sape la nih.. hehe

insya allah.. berkat usaha dorang dan sokongan u all, AMIN!

love&peace

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الخميس 21 يونيو 2007, 3:19 pm

Atie[LOVE] كتب:
Cik Rynne aka MC كتب:actually showcase sofaz tu, sesape yg under 21 bleh masuk, its just dat kena ada companion yg lebih dr 21 tahun. so rasanya takde probs kan? cuma mungkin ramai yg beranggapan harga tiket of RM35 tu terlalu mahal, tapi rasanya berbalaoi ngan hmpir 2 hrs performance with 20 songs.

mungkin jugak mentaliti orang kita yg masih blum berubah.. *sigh*

byk lagi post mortem yg kami diskaskan kat meja kopi tu. cuma biarlah ianya menjadi our lesson untuk future engagements.

love&peace


x tahu pon!!uwaaaaa...tidakkk!!mmm bg atie psal harga lgsung x jd masalah...my mom sgup nk beli tiket tu...tp bile muzik@ria dh bg tiket...mmm lepaskan peluang lak!!really2 nyesal...dpt tgk kt tv je ari tu...well kak rynne...cd ade x?mgkin tu je cara nk tebus kesalahan sbb x gi...mmm Sad

ala bucuk2 cayang.. takperrrr. nanti ada rezeki lain, insya allah k..

memula mmg kita ada intention nk kluarkan VCD Planet Hollywood tu, tp sebab ada tehnical probs sket, so tak jadi.. tp Full Karaoke Album untuk Album Janjiku ni on da way............!

love&peace

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف efie في الخميس 21 يونيو 2007, 4:40 pm

orait gak kalu d'lakukan post mortem tuh.demi kebaikan SOFAZ(R) n fans gak.hope that in the future SOFAZ(R) will be more & more SUPERB.who knows leh "kembangkan" sayap dieorg in many other countries.hehehehehhe...tul x kak rynne?Smile

atie:nxt time bila SOFAZ(R) wat show...insyaAllah rzk awk ader tuh.say cheeze!!!

huh?FULL karaoke album 4 JANJIKU album is coming up?haaaa....gud news 4 da rest..btul ek kak rynne?guys...nyimpan r drp skrg.agaggagagagagag.....
avatar
efie
NeWbie'Z LEADER
NeWbie'Z LEADER

انثى
عدد الرسائل : 520
العمر : 33
Location : putrajaya
Employment : P.T.D
Hobbies : swimming,listening 2 musics,cycling,travelling,camping,others...
تاريخ التسجيل : 03/04/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الخميس 21 يونيو 2007, 4:49 pm

efie كتب:orait gak kalu d'lakukan post mortem tuh.demi kebaikan SOFAZ(R) n fans gak.hope that in the future SOFAZ(R) will be more & more SUPERB.who knows leh "kembangkan" sayap dieorg in many other countries.hehehehehhe...tul x kak rynne?Smile

atie:nxt time bila SOFAZ(R) wat show...insyaAllah rzk awk ader tuh.say cheeze!!!

huh?FULL karaoke album 4 JANJIKU album is coming up?haaaa....gud news 4 da rest..btul ek kak rynne?guys...nyimpan r drp skrg.agaggagagagagag.....

cayang, tu yg slalu kitorg buat bila abes show. smbl dok makan minum borak ketawa sedih.. (HEHE), kita diskas ttg show yg baru lepas. time tu sume pikap la sbb tgh semangat..

insya Allah Efie, berkat usaha dan sokongan sume pihak, kot la dorg cover thailand plak.. actually SOFAZR] teringin sangat nak ikut jejak POP SHUVIT yg success atas usaha independent dorang sendiri sampai blh wat konsert kat JAPAN. (insya Allah ada rezeki, kita akan wat special project ngan POPSHUVIT) doa ua ll sume kami pohon... AMIN!

yup.. so simpan la duit... kebiasaanya rega cuma RM19.90. kali ni 11 lagu la dlm tu. mungkin campur satu CD SOFAZ Special yg ada footage dorg wat show big jam, mini jam, jom heboh, interview, promo plan kat jakarta and so on.. insya Allah.. ada rezeki, keluarlah VCD tu nnt yek..

love&peace

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف efie في الخميس 21 يونيو 2007, 5:44 pm

bowak minum..gelak tawa suka duka ek kak rynne.ahaksss....pasti gelak smp putus urat kentut korg ek.agagaggagaga....well...its 4 everybody satisfaction also.smgt tetap smgt.(pe yg fie merepek nih???)...

yup...hopefully SOFAZ(R) nye dream nk get 2 overseas like POP SUVIT become reality.insyaAllah doa we all will always be with u guys.~amin~

HARUS simpan duit.nk gak tgk mamat² tuh b'lakon.agagagaggaa....
avatar
efie
NeWbie'Z LEADER
NeWbie'Z LEADER

انثى
عدد الرسائل : 520
العمر : 33
Location : putrajaya
Employment : P.T.D
Hobbies : swimming,listening 2 musics,cycling,travelling,camping,others...
تاريخ التسجيل : 03/04/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الخميس 21 يونيو 2007, 9:17 pm

kak efie....akak cyg atie kan??akak dh keje kan??ehem2..ape kata beli dua...wkkakakaka!!!!

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف izaty في الخميس 21 يونيو 2007, 11:07 pm

amboi atie,bodek kak efie nmpak....kak efie,akak termakan ker bodekan atie tu????wakakakaka.......

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 27
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف efie في الجمعة 22 يونيو 2007, 1:44 am

huh?nk bli smp 2?atie tgk kat umah akk jelah.ahakkssss!!!!

~izaty:insyaAllah x t'mkn de dgn godaan atie ku syg ini.agaaggagaga....
avatar
efie
NeWbie'Z LEADER
NeWbie'Z LEADER

انثى
عدد الرسائل : 520
العمر : 33
Location : putrajaya
Employment : P.T.D
Hobbies : swimming,listening 2 musics,cycling,travelling,camping,others...
تاريخ التسجيل : 03/04/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الجمعة 22 يونيو 2007, 2:01 pm

efie كتب:bowak minum..gelak tawa suka duka ek kak rynne.ahaksss....pasti gelak smp putus urat kentut korg ek.agagaggagaga....well...its 4 everybody satisfaction also.smgt tetap smgt.(pe yg fie merepek nih???)...

yup...hopefully SOFAZ(R) nye dream nk get 2 overseas like POP SUVIT become reality.insyaAllah doa we all will always be with u guys.~amin~

HARUS simpan duit.nk gak tgk mamat² tuh b'lakon.agagagaggaa....

sgt2 putus. u know them aite? tapi time kena bebel, tgk ler muka sowang2, mmg ampes.. lol!

Insya Allah for the next project.. Uno tgh Bz giloz. we want to do sumthing different, sumthing dat org tak pernah terpikir nk wat. AMINNNNNNN!

love&peace

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الجمعة 22 يونيو 2007, 2:05 pm

...adesh..x tmkn lgsung pujuk rayu aku...uwaaaaaakakka

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف efie في الجمعة 22 يونيو 2007, 2:59 pm

kak rynne:
ya i know them but not as well as u know them aite kak rynne???ahakssss...hahahhaha..BEBEL??layan jerh...kalu fie kene BEBEL pn wat jerh muka x "SEMENGGAH"..agagaggagagagag....

~mcm dpt agak jerh pe project u all wif UNO.ermmm...tetibe otak jammm!pe ek?i'll be waiting 4 it.ekekkekeke....

atie:
ala atie bucuk syg...nnt kite tgk ler sama² video tuh.leh kn???
avatar
efie
NeWbie'Z LEADER
NeWbie'Z LEADER

انثى
عدد الرسائل : 520
العمر : 33
Location : putrajaya
Employment : P.T.D
Hobbies : swimming,listening 2 musics,cycling,travelling,camping,others...
تاريخ التسجيل : 03/04/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الجمعة 22 يونيو 2007, 5:01 pm

hahaha....atie jam otak pk projek sofaz ngan uno tu..kes kes kes!!

kak efie:-lepas tgk video kite wat video versi kite lak..wkakaka

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: SOFAZ[R] Perlu Lakukan 'Post-Mortem'

مُساهمة من طرف efie في الجمعة 22 يونيو 2007, 5:36 pm

xde hal...VC versi kite plak ek...xde di mn² pasaran....yeehaaa!!!!!
avatar
efie
NeWbie'Z LEADER
NeWbie'Z LEADER

انثى
عدد الرسائل : 520
العمر : 33
Location : putrajaya
Employment : P.T.D
Hobbies : swimming,listening 2 musics,cycling,travelling,camping,others...
تاريخ التسجيل : 03/04/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى