Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

صفحة 1 من اصل 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  الصفحة التالية

اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الجمعة 23 مايو 2008, 10:33 pm

> lupe nak type yeah! DAVID COOK menang american idol!!!! i lykeeeee!
avatar
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 30
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في السبت 24 مايو 2008, 12:57 pm

--> adei kene sabo kat keje ... abes rambot muka seluar semua kene kek ... bibir pipi kene glitters ... kong asam ..
--> i m hepi today .. thks dudes ..
--> muka ada senyum je nari ... hehe ..

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في السبت 24 مايو 2008, 3:18 pm

Yeah!!! today im going out with my seniors. At least hilang tension kat umah ni untuk prepare for exam one and a half weeks to go. yahoo yahoo
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف Infinity في السبت 24 مايو 2008, 4:45 pm

-----> at last! MT INTENSIVE has ended...
-----> mon is my MT O-LVLS ppr... arggh! serammm...
-----> tk sabar nk kuar ngn KLIK SG! hehs.. =P
avatar
Infinity
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1275
العمر : 27
Location : Singapore
Employment : Student
Hobbies : Singing, Dancing, Hang out & Surf net...
تاريخ التسجيل : 10/11/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف yosheen في السبت 24 مايو 2008, 6:08 pm

buhsan gle...
fuihh..
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 35
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في السبت 24 مايو 2008, 10:50 pm

Hmm. .. What an unlucky day! Sad

I sprained my ankle bile jalan2 kat luar!! Shocked

What a shamed bile orang tengok!! Embarassed
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف WaNi_SG في السبت 24 مايو 2008, 10:53 pm

- tadi gi Irsyad Carnival...BEST!!!!!!!!
-Dapat amek gambar ngan IRSYADEE!!!! omg, Tengku handsome banget! =))
- ermm...28 June gath bole? xp
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 29
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف alinie96 في الأحد 25 مايو 2008, 1:09 am

sdeh glerr...
coz nadia x dpt top 3...
then nubhan x dpt jd juare...
avatar
alinie96
Newbie Leader
Newbie Leader

انثى
عدد الرسائل : 111
العمر : 23
Location : kuala lumpur
تاريخ التسجيل : 12/05/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأحد 25 مايو 2008, 2:33 am

--> arghhh .. pack giler schedule nari ....
--> trima kaceh emak ....

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الأحد 25 مايو 2008, 1:47 pm

Aduh!!! Kaki masih sakit akibat terseliung dari tangga.

Hmm . . .Tak tahu bsk sekolah mcm mane. Sad
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الأحد 25 مايو 2008, 5:32 pm

- waduh.... capek banget....
- nampak bdk REVALINA kt sentosa tadi..... but tk sempat nak ambik pic ngan dia org... Sad
- wah best nya tadi maen Luge & Skyride.. Jom's klik sg.... how we go sentosa boleh tk?? :p
- wani: 28th mayB i can... so far... lom ada apa2 lagi
avatar
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الأحد 25 مايو 2008, 5:45 pm

Boring betul duk umah mcm pesakit kat hospital.

Tak tahu nak buat pe pun. Neutral
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الإثنين 26 مايو 2008, 10:15 am

- smlm punya penat masi ada... adoi.... mls nya nk pergi class...
- ngantok nya......
avatar
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الإثنين 26 مايو 2008, 11:15 am

--> bosan seh keje nari ..
--> arghhhh ... i wana a long leave ...

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف star في الإثنين 26 مايو 2008, 11:19 am

nk tidolh...
avatar
star
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 884
العمر : 33
Location : johore & kedah
Hobbies : sports and music
تاريخ التسجيل : 29/01/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الإثنين 26 مايو 2008, 4:33 pm

Hmm. . .I hope tomorrow no class coz wednesday is full packed of test papers to be done and the stress is going to come soon!!!!!! Mad
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الإثنين 26 مايو 2008, 4:37 pm

-tak tahu seh asal hari ni tetibe je jantung mcm berdebar2....tak tenteram sehhh..
-Nanie! baik ar ..aku harap 28 june semua free...XD
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 29
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 27 مايو 2008, 11:02 am

Hmm. . . hari sepatutnye rehat kat umah tapi disebabkan sekolah yang hanya satu jam, terpaksa pergi. Geram betul!!! Mad
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف aein.... في الثلاثاء 27 مايو 2008, 12:57 pm

aku pon de extra class tadik..huhu..
avatar
aein....
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 20
العمر : 25
Location : ipoh,perak
Hobbies : main2
تاريخ التسجيل : 24/02/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الثلاثاء 27 مايو 2008, 1:09 pm

-Lapar sehhh...
-haiz nape aku mcm risau bile dia tak msg..
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 29
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الثلاثاء 27 مايو 2008, 1:37 pm

--> i miss him ...
--> 2wks more for u to finish ur reservist dear ...
--> bz bz bz ...

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف alinie96 في الثلاثاء 27 مايو 2008, 1:39 pm

nie dh 2 ari x g skolah...
pning pale pikiaq nk bg alasn kt ckgu...
hrp2 x kne 'bunoh' larh...
avatar
alinie96
Newbie Leader
Newbie Leader

انثى
عدد الرسائل : 111
العمر : 23
Location : kuala lumpur
تاريخ التسجيل : 12/05/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 27 مايو 2008, 1:49 pm

Hmm. . . Baru sampai kolah. Kelam-kabut datang sebab dah lmbt sebenarnye. Laughing

Tapi at least berbaloi sebab attendance at least ade jugak dan tak kene marah. Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف scoot_berry في الثلاثاء 27 مايو 2008, 6:11 pm

serik da nak mandi laut..
takut lemas lg..
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 32
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 27 مايو 2008, 6:14 pm

Penat sangat!!!!!!! Bsk dah test. Nak kene belajar ni!!!

Stress!!! Mad
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  الصفحة التالية

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى