Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

صفحة 2 من اصل 16 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 9 ... 16  الصفحة التالية

اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف scoot_berry في الثلاثاء 27 مايو 2008, 6:32 pm

sakit ati ngan seseorang...
rase mcm nak meletop je...
huh!
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 32
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 27 مايو 2008, 11:55 pm

Skarang tengah belajar test! Mad

Harap2 agar syidah bleh jawab semua soalan yang diberi dan terus mencube. Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الأربعاء 28 مايو 2008, 12:37 am

- ah... pergi la kau kenal2 ngan dia..... tk salah pun lagi pun kau ngan dia same2 dlm indusri....so tk lari ke mane pun
- he's not in my heart anymore
avatar
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف alinie96 في الأربعاء 28 مايو 2008, 8:56 am

rse x puas ati nie...
asl larh time cti ade kelas...
pg smpai tengahari lak 2... Evil or Very Mad
avatar
alinie96
Newbie Leader
Newbie Leader

انثى
عدد الرسائل : 111
العمر : 23
Location : kuala lumpur
تاريخ التسجيل : 12/05/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف scoot_berry في الأربعاء 28 مايو 2008, 9:29 am

bgun tdo je ade org nk tuduh2...
xske btol la..
ilang trus mood tuk arini...
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 32
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأربعاء 28 مايو 2008, 10:00 am

--> yeah nari bring my mum n lil nephew out ..

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف scoot_berry في الأربعاء 28 مايو 2008, 1:44 pm

mls sgt nak wat keje arini..
brg xpack lg..
adess
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 32
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الأربعاء 28 مايو 2008, 10:13 pm

- Happy Birthday tu Fazrin & Hamzah.... looks like ada twins dlm class aku tpi laen mak laen bapak Razz
- kau ni dia da la suke kt kau, then kau tk habis2 nk ngadu kt dia psl kite org,mcm mane la dia tk makin syg kt kau... plz la jgn maen prasaan dia klau kau tk suke dia...
avatar
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الأربعاء 28 مايو 2008, 10:26 pm

-feeling down rite now...
-miss him sey
..XD
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 29
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الأربعاء 28 مايو 2008, 11:22 pm

Hmm . .Baru balik dari sekolah. Letih giler!!!! Mad

Tadi test lagik stress giler dibuatnye!!!!! Mad
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف alinie96 في الخميس 29 مايو 2008, 1:57 am

agk klaka...
ade swg bdak laki nie wat msok kucing dlm klas smlm...
bdak 2 lak dok blkg ct...
tekezutt besa lerr...
pape pown mmg glerr...
dh lme x tgk kucing dedekat...
hopefully diorang x wat ag cm 2...
avatar
alinie96
Newbie Leader
Newbie Leader

انثى
عدد الرسائل : 111
العمر : 23
Location : kuala lumpur
تاريخ التسجيل : 12/05/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الخميس 29 مايو 2008, 9:55 am

--> had a bad dream last nite ...
--> i miss him so much ..
--> arghhh .. tiz wk dia tak dpt book out .. sad .. Sad

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف eyzacomel في الخميس 29 مايو 2008, 10:14 am

byk nyer kojer ats meja ni...
apa lg...BALUNNNN...
avatar
eyzacomel
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 257
العمر : 34
Location : Putrajaya
Employment : Detective
Hobbies : Join Belia Sukan punyer program
تاريخ التسجيل : 06/05/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الخميس 29 مايو 2008, 6:44 pm

Argh!!!!!!!!!! Revision dah bnyk salah ape lagi exam nanti. Mad
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الخميس 29 مايو 2008, 9:13 pm

-Wah tetibe ada semangat nk gi Darul ma'wa ni.....hope dpt jumpe dia org kt... & of cos hope dpt jumpe bdk2 Eunos & Kak Liah...

- mane nk cari ek
avatar
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الخميس 29 مايو 2008, 10:18 pm

Hmm . . .nak buat kerja sekolah skarang kalau tak nanti kene marah ngan cikgu. Sad
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف scoot_berry في الجمعة 30 مايو 2008, 3:05 am

sok g johor..
3hari xleh on9..
sob3..
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 32
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف star في الجمعة 30 مايو 2008, 7:43 am

scoot_berry كتب:sok g johor..
3hari xleh on9..
sob3..

star nnti rindu kamu!
avatar
star
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 884
العمر : 33
Location : johore & kedah
Hobbies : sports and music
تاريخ التسجيل : 29/01/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الجمعة 30 مايو 2008, 10:32 am

--> yay weekends coming ...

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الجمعة 30 مايو 2008, 10:35 am

-Klik Sofaz!! 15 june dgr2 ade yg tak free?so how?
-boring seh hari ni....mentang2 friday, semua malas nak gi skola...
-sometimes pissed off with some frenz yg mulut tak leh diam bebual bukan2...
avatar
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 29
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف eyzacomel في الجمعة 30 مايو 2008, 10:39 am

emmm...boring...nk wt per ekkk... Exclamation Question
avatar
eyzacomel
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 257
العمر : 34
Location : Putrajaya
Employment : Detective
Hobbies : Join Belia Sukan punyer program
تاريخ التسجيل : 06/05/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف scoot_berry في الجمعة 30 مايو 2008, 12:19 pm

balik johor arini..
bermula episode buli membuli..
huhU~
avatar
scoot_berry
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 267
العمر : 32
Location : bt caves
Employment : dun hav one
Hobbies : sleeping+eating
تاريخ التسجيل : 25/04/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف rasyidah في الجمعة 30 مايو 2008, 2:31 pm

Need to prepare from now otherwise will not succeed in whatever we want it to be. Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الجمعة 30 مايو 2008, 2:41 pm

WaNi_spore كتب:-Klik Sofaz!! 15 june dgr2 ade yg tak free?so how?
-boring seh hari ni....mentang2 friday, semua malas nak gi skola...
-sometimes pissed off with some frenz yg mulut tak leh diam bebual bukan2...


Wani .. how many pple yg takleh p ... pm or sms me pls .. thks.

--> no komens
--> lik nari nak p mana eh .. sigh ..
--> sok nak p JB ke tak eh.

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 37
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف >(nano)< في الجمعة 30 مايو 2008, 2:44 pm

WaNi_spore كتب:-Klik Sofaz!! 15 june dgr2 ade yg tak free?so how?
if majority can make it..go ahead aite cherry
---------------------------------------------------------------
-> why must he be soo0o0o far? sape nk teman i tngk wayang?Neutral
-> looking forward to my vacation leave in JUNE!cheers
avatar
>(nano)<
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 849
العمر : 36
Location : Singapore
Employment : keje utk Mr. Tan
Hobbies : Im ToTaLLy AdDicTed To BaSS
تاريخ التسجيل : 18/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 2 من اصل 16 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 9 ... 16  الصفحة التالية

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى