Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

صفحة 15 من اصل 16 الصفحة السابقة  1 ... 9 ... 14, 15, 16  الصفحة التالية

اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الأربعاء 23 يوليو 2008, 12:04 am

> tak sabor rase nyer..

> knape

> ape dah jadik??
lyNa PiPit
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 31
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف hurin_bisyri في الأربعاء 23 يوليو 2008, 12:53 am

penat....
satu ari bz...
juz balik bilik utk tukar baju je..
pstu kua balik...
hurin_bisyri
hurin_bisyri
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 6
العمر : 29
Location : petaling jaya
تاريخ التسجيل : 06/07/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف eyzacomel في الأربعاء 23 يوليو 2008, 12:25 pm

rindu arrr...
eyzacomel
eyzacomel
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 257
العمر : 34
Location : Putrajaya
Employment : Detective
Hobbies : Join Belia Sukan punyer program
تاريخ التسجيل : 06/05/2008

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف mun bulan في الجمعة 25 يوليو 2008, 12:07 am

bile nak siapkan keje ni...
akua...akua....

muta ni memg r..
mun bulan
mun bulan
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 392
العمر : 30
Location : JB-UPMKB - Segamat
Hobbies : juz looking around!!
تاريخ التسجيل : 07/11/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف alinie96 في الجمعة 25 يوليو 2008, 4:17 pm

wish me luck 4 UPSR...
alinie96
alinie96
Newbie Leader
Newbie Leader

انثى
عدد الرسائل : 111
العمر : 23
Location : kuala lumpur
تاريخ التسجيل : 12/05/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف dila89 في السبت 26 يوليو 2008, 1:38 am

sabo jela pas tgk schedule sofaz!!turun shah alam time dila kt srwk...pns atiii wooo...wrong time la
dila89
dila89
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 370
العمر : 29
Location : shah alam!!
Hobbies : mcm2...xblh nk tulis kt cni..
تاريخ التسجيل : 05/03/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/dla89

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في السبت 26 يوليو 2008, 11:00 pm

- kenape la kau ni *pandai* sgt ah.... NS kan untuk lelaki
- apa yg tk fair?? fair per??
- Ayeen..... stop it ok aku tk nk dgr name dia lagi k....
NaNie KeChiQueZ
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الأحد 27 يوليو 2008, 1:17 pm

~ ape sak ppn tu mepek? tak pahamnyer!

~ ko meroyan ke ape beb? wakakaka cheyy word grandpa tuh awkakakaka!

~ nak aku kritik? ah meh meh... there is no flow..n the whole chunk is serving no purpose as nothing links!
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الثلاثاء 29 يوليو 2008, 5:14 pm

- OH NO!!!! kan satu class dah fikir aku ngan si F.A tu couple... ni semua ko nya pasal ah Ayeen...
- hahaha ko la penghibur kt dlm class... tk ada kau class tk akan kco..
- This 31st kene gi ITE East... wahh tk sabar nya
NaNie KeChiQueZ
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الثلاثاء 29 يوليو 2008, 10:38 pm

~ sumone made my day....hehehehehe!

~ ah gelak la gelak! wakakaka cam knal jer dialog hehe!

~ nanie...31st...bdae botox!! wakakakka!!!

~ uh oh! $$$ =X
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الأربعاء 30 يوليو 2008, 11:05 pm

> alhamdulillah! tadi TP, saya PASS!!!!!! hapy banget deh! da bole drive! hehe....
lyNa PiPit
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 31
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الخميس 31 يوليو 2008, 2:08 pm

~ hopefully ade!

~ tetibe jer teringat zomba wakakaka!!
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف >(nano)< في الخميس 31 يوليو 2008, 10:06 pm

~im out of the league
>(nano)<
>(nano)<
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 849
العمر : 37
Location : Singapore
Employment : keje utk Mr. Tan
Hobbies : Im ToTaLLy AdDicTed To BaSS
تاريخ التسجيل : 18/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الجمعة 01 أغسطس 2008, 6:57 pm

- WAHHH ada org ada hp baru la sey.... ni tk leh jadi ni....
- smlm sesat tk dlm ITE Simei... buat malu jer...
- Besok gi JB lusa gi kepa kepa bing bing
NaNie KeChiQueZ
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الجمعة 01 أغسطس 2008, 10:27 pm

~ finally aku berjaya menghilangkan icon2 itu!! bravo!!!

~ yeesssszzaaa!!

~ hmmmmm
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف WaNi_SG في السبت 02 أغسطس 2008, 4:30 pm

-da lame tak masok forum ni.hehe
-having backaches since start working..
-yeay! bsok org tu punya Big Day!! tak sabar nak gi!=D
WaNi_SG
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 29
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في السبت 02 أغسطس 2008, 9:38 pm

~ badigol peh kasut!

~ dah slmt kakak aku sowang tu... da dpt pangkat Mrs. hehehe tongue

~ kak marcia....u looked gorgeous just now! Very Happy

~ tomorrow will be a hectic day! hope all goes well... AMIN!

~ galz...mit u guys at u noe where & when tomorrow morning k! dun be late! sape lmbt aku rotan!! wakakaka!!!
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في السبت 02 أغسطس 2008, 11:28 pm

- YA ALLAH apa dah jadi ni... pening pale aku..semua terbalik
- Laaa arab la pulak....
- alamak gold fish apa hal lu kasi MSN wa kt member lu....
NaNie KeChiQueZ
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الإثنين 04 أغسطس 2008, 2:11 am

~ penat!

~ fun!

~ happy!

~ to kak marcia: May God Bless U Always! =)
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف WaNi_SG في الإثنين 04 أغسطس 2008, 10:55 pm

- arab kepe? LOL. ok jgk ..hehe
-Semalam best. Kak marcia mcm princess. hehe.
WaNi_SG
WaNi_SG
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1347
العمر : 29
Location : Singapore
Employment : IT Student
Hobbies : Singing, shopping, cycling, blogging & listening to music
تاريخ التسجيل : 15/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mizwaneez

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الثلاثاء 05 أغسطس 2008, 2:43 pm

~ saket sak tgn

~ 09.....09......kenape berat hati ini?

~ lawa la bus tu....nak naik leh?? hehehe
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الثلاثاء 05 أغسطس 2008, 7:25 pm

~ yahoooooooooo!!!!! aku da berjaya!!!! senang sket nak bace bende2 kat forum ni...back to normal!! da takde arab german sepanyol egypt lg! merdeka!!! wakaka!

~ lg brape hari?
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الأربعاء 06 أغسطس 2008, 1:00 am

- Hahahahahkz cian "ADIK" Era tk pe try besok lagi ye adk hahahahhak
- Ya allah pening pale aku ngan si hamzah ngan fahreen ni, mcm2 la korg....
- yesh ya besok! besok! tk sabar beb..... "LETS GO"
NaNie KeChiQueZ
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف ain في الأربعاء 06 أغسطس 2008, 8:47 pm

mane semua orang nie?
apsal skang forum nie macam sunyi jew ek??
da terjangkit ngan forum lain yg sunyi gak kew?
ain
ain
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 66
العمر : 29
Location : Pasir Gudang,Johor
Hobbies : nyanyi,net surfing,baca majalah,tgk tv
تاريخ التسجيل : 26/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الأربعاء 06 أغسطس 2008, 9:40 pm

~ sunyi ke? cuba ronda seluruh forum ni...byk thread yg still active n sum new threads....hehe! i guess timing ni kebykkan BZ. kalu tak nak forum ni sunyi, slalu2 lah log in n participate "meriahkan" forum ni yer! cheers! lol!
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 15 من اصل 16 الصفحة السابقة  1 ... 9 ... 14, 15, 16  الصفحة التالية

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى