Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

صفحة 16 من اصل 16 الصفحة السابقة  1 ... 9 ... 14, 15, 16

اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف ain في الأربعاء 06 أغسطس 2008, 10:48 pm

tapi dulu lagi meriah lorh..
meriah sangat..
walaupun saya jarang post,tapi selalu gak on9 forum nie..
kekadang tergelak ngan post2 klik sofaz..
skang nampak macam da kurang ket..
kak marcia pon ilang kew??
da lame tak nampak dier..huhu!

***ingatkan da terjangkit penyakit forum kawan sofaz tu..kekadang sunyi gak..tapi skang da dalam proses pemulihan..huhu!
ain
ain
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 66
العمر : 29
Location : Pasir Gudang,Johor
Hobbies : nyanyi,net surfing,baca majalah,tgk tv
تاريخ التسجيل : 26/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الأربعاء 06 أغسطس 2008, 11:33 pm

- i like that guy... but malu ah nk buat kwn ngan dia....hehe
- HAHAHAHKZ dpt mass tk bang??
- ooo ko selalu bully org eh... siap kau....
- best sey tadi....
NaNie KeChiQueZ
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الخميس 07 أغسطس 2008, 1:59 pm

ain كتب:tapi dulu lagi meriah lorh..
meriah sangat..
walaupun saya jarang post,tapi selalu gak on9 forum nie..
kekadang tergelak ngan post2 klik sofaz..
skang nampak macam da kurang ket..
kak marcia pon ilang kew??
da lame tak nampak dier..huhu!

***ingatkan da terjangkit penyakit forum kawan sofaz tu..kekadang sunyi gak..tapi skang da dalam proses pemulihan..huhu!

yang dulu da berlalu. kalu forummer on9 tp malas post camne tak sunyi kan? hahakz! kak marcia ade...tp skrg dier kat overseas...ain tgk2 la topic kat "user off topic"...ade topic regarding kakak kite sowang tu hehe as for forum "kawan sofazr" tuh no komen la eh... lain forum lain citer. kat sini biarla discuss sal sofazr sahaje..harap maklum hehehe

p/s: mintak ampun admin...ter-off-topic sat hehe!
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف ain في الخميس 07 أغسطس 2008, 8:03 pm

dat's why la saya jarang post kat cni..
ade jew yg salah..
hmm.sowie k..
ain
ain
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 66
العمر : 29
Location : Pasir Gudang,Johor
Hobbies : nyanyi,net surfing,baca majalah,tgk tv
تاريخ التسجيل : 26/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الجمعة 08 أغسطس 2008, 7:08 pm

~ so what?

~ i'm not so sure abt tomorrow

~ scold me...mock me...wateverrrr!

~ sekurang-kurangnya aku tak main ckp2 blkg!


عدل سابقا من قبل JoeJambul في الجمعة 08 أغسطس 2008, 7:55 pm عدل 1 مرات
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف ain في الجمعة 08 أغسطس 2008, 7:44 pm

ntah lew..
i kat cni try nak bebual pasal sofaz then tetibe macam ade orang marah2 seh..
takde niat nak buat huru-hara or kurang ajar kew ape..
ulang2 kali i bace post i sbelum nie..ape sangat la yg menyinggung hati..
papepun sori la kalau ianya menyakitkan ati or something..
TAKDE NIAT langsung..
ingatkan time mula2 dulu cuba nak mengaktifkan diri kat forum nie..
memandangkan orang da tak suke..takpe laa..

once again..i'm sorry..

**confused seh kat cni..tetibe jew dikatakan bersalah..
confused **


ain
ain
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 66
العمر : 29
Location : Pasir Gudang,Johor
Hobbies : nyanyi,net surfing,baca majalah,tgk tv
تاريخ التسجيل : 26/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الجمعة 08 أغسطس 2008, 8:06 pm

ain كتب:ntah lew..
i kat cni try nak bebual pasal sofaz then tetibe macam ade orang marah2 seh..
takde niat nak buat huru-hara or kurang ajar kew ape..
ulang2 kali i bace post i sbelum nie..ape sangat la yg menyinggung hati..
papepun sori la kalau ianya menyakitkan ati or something..
TAKDE NIAT langsung..
ingatkan time mula2 dulu cuba nak mengaktifkan diri kat forum nie..
memandangkan orang da tak suke..takpe laa..

once again..i'm sorry..

**confused seh kat cni..tetibe jew dikatakan bersalah..
confused **



tang mane yg ckp salah tu ek? scratch
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف lyNa PiPit في الجمعة 08 أغسطس 2008, 8:29 pm

ain كتب:ntah lew..
i kat cni try nak bebual pasal sofaz then tetibe macam ade orang marah2 seh..
takde niat nak buat huru-hara or kurang ajar kew ape..
ulang2 kali i bace post i sbelum nie..ape sangat la yg menyinggung hati..
papepun sori la kalau ianya menyakitkan ati or something..
TAKDE NIAT langsung..
ingatkan time mula2 dulu cuba nak mengaktifkan diri kat forum nie..
memandangkan orang da tak suke..takpe laa..

once again..i'm sorry..

**confused seh kat cni..tetibe jew dikatakan bersalah..
confused **



org ka cni semua frendly ain.. mungkin org yg ain kate kan marah2 tu sebenarnye bukn marah tetapi beri pandangan atau nasihat kott..tapi saya cube carik msg yg ain kate "cuba nak tanye psl sofaz tapi ader org marah2" tapi lyna tak dpt jumpe plak.. dan jgn lah ckp "org dah tak suka"... kami mengalu-alu kan semua org yg sudi join forum nie dan kami nak semua yg join forum nie hapy dan selalu aktif...

pasal yg ain ckp "terjangkit penyakit forum kawan sofaz"...jgn lah ckp mcm 2... forum kami berbeza.. mungkin sejak2 kebelakangan nie forumerz sebok atau sebagainya... tapi pada pandangan saya, forum nie tak lah sesunyi maner.. cume MUNGKIN kesunyian tang anggota sofaz yg dah lama tak on9... bab nie... kiter kene lah faham.. mereka BZ giler... kalau salah satu antara mereka tak bz confirm diorg on9 kan?? terutama skali ONE... dah tentu dier akan on9.. bab nie kiter kene lah faham sgt2... mereka tak selalu free...

dan kalau ain nak tanye ape2 pasal anggota kumpulan sofaz.. dipersilakan.. mmg forum nie utk tanye2 kan.. insya'allah spertanyaan ain aka dijawap.. hehe.. maaf lah kalau ape yg lyna type nie menyinggung ain..jgn lah sedih2 k? ain selalu2 lah aktif kat cni, semua org dlm forum nie very frendly... hehehe

peace n luv Peace
lyNa PiPit
lyNa PiPit
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1352
العمر : 31
Location : SiNgApOrE
Employment : cUbA tEka....
Hobbies : suke nyanyi, suke ketawa hahahah
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/lyna

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف shimie_ku في السبت 09 أغسطس 2008, 12:50 am

huhu..

lame dh tak masok ini forum

miss ya!

feel sorry for that sis!!
shimie_ku
shimie_ku
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 337
العمر : 34
Location : sumwhere in Malaysia
Employment : job seeker
Hobbies : carik keje...
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الأحد 10 أغسطس 2008, 12:49 am

~ it's settled...finally! phew~!

~ hahaha aku da takleh tgk topeng lg wakakak!

~ "abg da ready!" wakakkakaka siot ar lu boss!

~ kekek sepanjang hari tanpa henti keranamu beb! wakakaka adoiiii!! wakakakaka!!

~ it was fun.... tq for making my day bros n two sis haha!
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف JoeJambul في الإثنين 18 أغسطس 2008, 3:15 pm

~ finally bleh access forum!! pc aku yg ngek ngok ke ape neh??

~ haiyooo pelik sungguh

~ bestnyer smlm dpt bual ngan bro tercyg! hahaha!
JoeJambul
JoeJambul
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1197
العمر : 32
Location : Singapore
تاريخ التسجيل : 08/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Taipkan ape yg terlintas di hati dan fikiran korang skrg...

مُساهمة من طرف NaNie KeChiQueZ في الإثنين 18 أغسطس 2008, 5:09 pm

-walaupun dia dah berubah.. but he still kind with us.....
- nk gi ke tk eh 22 & 23 ni haizz.....
NaNie KeChiQueZ
NaNie KeChiQueZ
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1108
العمر : 29
Location : Singapore
Hobbies : Singing, bace Majalah & Novel Melayu
تاريخ التسجيل : 13/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://video.google.com/videoplay?docid=8412755439985386348&q=So

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 16 من اصل 16 الصفحة السابقة  1 ... 9 ... 14, 15, 16

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى