Pendaftaran Forum

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

Pendaftaran Forum

مُساهمة من طرف yosheen في السبت 07 أكتوبر 2006, 7:41 am

Dengan hanya click pada link ini http://sofaz.editboard.com/profile.forum?mode=register utk register.

Selesai sudah sesi Pendaftaran, Anda akan dapat melihat Mesej ini dipaparkan;



Sila semak email anda utk mengaktifkan pendaftaran anda.Jika anda tidak mengaktifkan pendaftaran ,anda tidak akan dapat menghantar atau membalas apa-apa di forum

Setelah membuka email,satu notifikasi akan dipapar kan seperti dibawah,dan apa yg perlu anda buat ialah mengaktifkan pendaftaran anda dengan menekan url yg telah disediakan seperti dibawah.



Setelah menekan url pengaktifan tersebut, satu notis akan dikeluarkan seperti dibawah dan anda kini menjadi user aktif utk forum SOFAZ®



Sebarang pertanyaan/permasalahan,boleh diajukan kepada Admin SOFAZ® di onesofaz@yahoo.com

Terima Kasih Kerana Bersama kami & Selamat Berforum !

Dari Kami
Admin SOFAZ®™
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 34
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Pendaftaran Forum

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في السبت 26 مايو 2007, 9:15 am

ader situation nih......ader sorang member lily nih....dier nak reg kat forum nih...tp biler dier reg katenyer email member nih dah direg dulu......dier tak ingat biler dier reg.....so camner nak trace balik username n password dier....tlg ek...cian akak nih....
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Pendaftaran Forum

مُساهمة من طرف One[SOFAZ] في الأحد 27 مايو 2007, 1:50 am

Lily Ibrahim كتب:ader situation nih......ader sorang member lily nih....dier nak reg kat forum nih...tp biler dier reg katenyer email member nih dah direg dulu......dier tak ingat biler dier reg.....so camner nak trace balik username n password dier....tlg ek...cian akak nih....

Gi kat lost password tuh....takpun srh dia bukak blik email dia n cek blik email yg dia dpt dr forum admin masa dia reg tuh dulu..otherwise, forward email dia kat admin.
Peace!~

_________________
One a.k.a VirusX [Pay Respect to Earn Respect]
www.myspace.com/one_sofaz
[/die trying/]
avatar
One[SOFAZ]
SOFAZ(R)
SOFAZ(R)

انثى
عدد الرسائل : 399
العمر : 36
Location : Cheras, KL
Employment : Suria Records Sdn Bhd
Hobbies : IT/Music/Gaming
تاريخ التسجيل : 01/10/2006

Character sheet
Information: The Creator
Exp:
6807/6807  (6807/6807)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/one_sofaz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Pendaftaran Forum

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأحد 27 مايو 2007, 3:27 pm

orait nanti lily suh dier try....thanks abg one......
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Pendaftaran Forum

مُساهمة من طرف roeshe في الإثنين 03 مارس 2008, 11:01 pm

*** nak tanyer sikit...cam ner jika kita kene banned kat forum ni or forum2 lain. bisa x kita balik semula kat forum tu ??? ***

please jawap.......
avatar
roeshe
Newbie Leader
Newbie Leader

ذكر
عدد الرسائل : 175
العمر : 29
Location : jakarta (indonesia) best lah hidup kat cini !!!
تاريخ التسجيل : 17/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى