Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

صفحة 1 من اصل 5 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف Admin في السبت 23 سبتمبر 2006, 9:29 pm

Assalamualaikum & Salam Sejahtera...

Marilah kita beramai-ramai menyemakkan lagi forum nih dengan pertanyaan2 dari korang sumer. Tanya & bicara apa saja mengenai SOFAZ(R) disini.

Kalau ader sesaper yang nak handle @ jadik Moderator Topic baru, jgn malu dan segan send ur request kat saya k?

Peace & enjoy posting here...


*Selamat Menyambut Ramadhan yang Mulia. Jgn ponteng pose ek?

_________________
[Demi Keselesaan Semua]
Administrator SOFAZ(R)
Admin
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في السبت 23 سبتمبر 2006, 9:37 pm

wsalam....yep first of all...selamat berpuasa...kpd laki2 skalian..jgn berangan nk ponteng..pompan ponteng x per...hahahahah!!hik3...abg...atie nk on topik deyh nnt...lalala!!papepon nk tanye gak..cam nerrr korang leh jd satu grp erk??mn jumpe??hahaha.....n dgr citer next year nk tambah lg sorang ahli..dia nk dok kat posisi mn???lalala...panjang lak soklan...

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

Camner SOFAZ leh tertubuh...

مُساهمة من طرف Admin في السبت 23 سبتمبر 2006, 9:41 pm

Di tubuhkan secara rasminya pada tanggal 30 Jun 2003. Bermula pada peringkat uji bakat dimana One, Fairuz & Syah dipilih terlebih dahulu kemudian di gabungkan dengan AreMeer & Zimi (yang telah lama disimpan oleh SRC) setelah mencapai persetujuan dari pihak syarikat rakaman SRC. Kemudian kami di'peram' selama 2 tahun bagi mengasah & memantapkan lagi persembahan & kebolehan kami.
Muncul dengan single pengenalan pertama iaitu "Inilah Harinya" (lagu raya) pada hujung tahun 2003. Setelah cukup bahan2 yang dikumpul maka album pertama kami diterbitkan pada awal tahun 2004 yang berjudul "Cintai Aku" menampilkan single "Aku Ingin Kamu" & "Cintai Aku". Didalam album pertama ini juga penyanyi No.1 Malaysia iaitu Siti Nurhaliza turut menyumbangkan lirik bagi lagu yang bertajuk "Kepala Batu". Begitu juga dengan pencipta lagu "Cinta Luar Biasa" yang dipopularkan oleh Siti Nurhaliza iaitu Pay&Dewiq turut menyumbangkan sebuah lagu/lirik yang bertajuk "Cintai Aku". Kemunculan terbesar kami ialah semasa mengikuti Siti Nurhaliza Fantasia Tour sepanjang tahun 2005. Kemudian kami menyepikan diri selama hampir 2 tahun dalam industri muzik ini tanpa sebarang album tetapi hanya mengeluarkan single "Teman Sejati" yang dimuatkan didalam album kompilasi "Bintang Hati" pada penghujung 2005. Kami mengambil masa yang agak lama untuk mencari 'material-material' & membuat berbagai kajian tentang jenis muzik yang diminati & mudah diterima oleh pendengar pada masa kini bagi album terbaru kami (album ke-2) iaitu "Janjiku" yang memuatkan 12 buah lagu dimana 80% hasil dari album ini adalah hasil kerja kami sendiri. Album "Janjiku" ini juga menampilkan komposer yang baru iaitu Taja & Tass selaku pencipta & penulis lirik bagi lagu "Janjiku". Seperti album pertama kami juga, kami masih mengekalkan konsep 'Free Pop' & memuatkan 1 lagu 'Cover Version' "Kenanganku". Huh! Penatlah membebel nih...kami buat ringkasan jer laa ek? Ringkasan;

- Rodie (keyboardist) diambil menjadi anggota SOFAZ pada penghujung tahun 2005. Kami berpuas-hati dengan bakat yang dimiliki oleh beliau setelah kami menonton persembahan beliau di sebuah kelab di Kuala Lumpur.

- Kami pernah menjadi pemuzik jemputan bagi menjayakan Konsert penutup "Gempak Selebriti Astro" di Teluk Intan sekitar bulan Mei 2006.

- Album "Janjiku" dipasarkan pada 14 Ogos 2006 dan di lancarkan pada 11 September 2006 di Planet Hollywood Kuala Lumpur.

- Imej bersahaja kami menjadi lengkap dengan baju tajaan GrandFather.

Nahhh.....terlebih panjang lak jawabnyer..wahahhahaha....

_________________
[Demi Keselesaan Semua]
Administrator SOFAZ(R)
Admin
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في السبت 23 سبتمبر 2006, 9:46 pm

lol! adehhhh..mmg panjang...!!hahaha.....thanx 4 da answer....

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف nonaDiera في الخميس 28 سبتمبر 2006, 10:50 pm

korang taw tak sebelum nama sofaz di ambil, dorang gune name TOY'S...

nak taw gak sape yang bagi cadangan ntok menamakan SOFAZ...

tolong komen...
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف Mizz Azie في الخميس 28 سبتمبر 2006, 11:59 pm

bagusnya iera nie..kurang2 ada gak soklan dia ajukan..silakn jawap abg2 sofaz..huhuhu...

atie: ko jgn ngade2 ek!! kang aku sumo kang!!
avatar
Mizz Azie
Post-Master
Post-Master

انثى
عدد الرسائل : 550
العمر : 27
Location : -Kelate-
Hobbies : -intenet-
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/gmah90

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف Admin في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 3:19 am

iera cinta كتب:korang taw tak sebelum nama sofaz di ambil, dorang gune name TOY'S...

nak taw gak sape yang bagi cadangan ntok menamakan SOFAZ...

tolong komen...

Ok, sejarah awal pembabitan SOFAZ(R)-Bahagian:Nama Kumpulan. (abeh laa..nak membebel dah.heheh)

Mmg btol diawal kemunculan SOFAZ(R), nama kumpulan kami ialah The Outstanding YoungsterS.

Tp kami mmg sgt2lah xstuju ngan nama tuh sbb xkene ngan konsep kitorang. Lgpun 1 lagu jer yg release atas nama tuh iaitu lagu raya Inilah Harinya yg dimuatkan dlm album kompilasi raya pd thn 2003. Kemudian setelah dibincang2...terdetiklah 'idea' utk menggabungkan nama2 kami tuk dijdkan nama kumpulan. So, dr situlah wujudnya nama SOFAZ(R) ni..tuh pon abeh 2 A4 paper dok conteng nama apa yg sesuai..

Hehe..ok ka?

_________________
[Demi Keselesaan Semua]
Administrator SOFAZ(R)
Admin
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 6:28 am

ehhh jap...setahu atie SOFAZ th dpt dr name drg...hahah!!nk semak gak jwb..!!S-Syah..O-One..F-Fairuz..A-aremeer..Z-Zimi...btul ngak?hahaha...

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف iciban في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 8:44 am

good idea la.....nama kumpulan tu
avatar
iciban
Newbie
Newbie

ذكر
عدد الرسائل : 44
العمر : 33
Location : sebelah nie hah
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف nonaDiera في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 10:12 am

itu kite taw...
tapi, sape yang 1st cadangkan name SOFAZ??
mesti dari idea sape2...

erm,,sblm korang jadi famous cam skrg,,,ramai ingat korang nie kump nasyid....

komen sket,,..
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف Admin في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 8:10 pm

Heh! cik ryn?? huahuahua *i know da' secret thingy!

Hurmm...mmg btol di awal kemunculan SOFAZ ramai yg ingat kami nih kumpulan nasyid sbb nama tuh ramai yg ckp lembut sgt. Hehe..anyway ramai yg kenal lagu Aku ingin Kamu tp tak tau yg lagu tuh we all yg bwk.
Ok ka?

_________________
[Demi Keselesaan Semua]
Administrator SOFAZ(R)
Admin
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف Mizz Azie في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 11:04 pm

Admin كتب:Heh! cik ryn?? huahuahua *i know da' secret thingy!

Hurmm...mmg btol di awal kemunculan SOFAZ ramai yg ingat kami nih kumpulan nasyid sbb nama tuh ramai yg ckp lembut sgt. Hehe..anyway ramai yg kenal lagu Aku ingin Kamu tp tak tau yg lagu tuh we all yg bwk.
Ok ka?
ehem2 termasuk la sy..hahaha!!! Embarassed
avatar
Mizz Azie
Post-Master
Post-Master

انثى
عدد الرسائل : 550
العمر : 27
Location : -Kelate-
Hobbies : -intenet-
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/gmah90

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الخميس 05 أكتوبر 2006, 3:52 pm

bagus2....berkat bulan pose

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف One[SOFAZ] في الخميس 05 أكتوبر 2006, 10:36 pm

Kami ader feat ngan LIPS ker? ehehhehe..blom lagik. Nanti kalo ader rezki kami akn feat ngan artis2 lain ek? tunggu jer khabar brita nih akn dtg..^^

_________________
One a.k.a VirusX [Pay Respect to Earn Respect]
www.myspace.com/one_sofaz
[/die trying/]
avatar
One[SOFAZ]
SOFAZ(R)
SOFAZ(R)

انثى
عدد الرسائل : 399
العمر : 35
Location : Cheras, KL
Employment : Suria Records Sdn Bhd
Hobbies : IT/Music/Gaming
تاريخ التسجيل : 01/10/2006

Character sheet
Information: The Creator
Exp:
6807/6807  (6807/6807)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/one_sofaz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف nonaDiera في الخميس 05 أكتوبر 2006, 10:41 pm

maksud adik tuh..lagu cinta kan bersatu kot tajuk nyer..
kan ke zimy rap dlm tuh..tu yang die ingat korang feat ngan lips..
komen...
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف One[SOFAZ] في الخميس 05 أكتوبر 2006, 10:58 pm

Owh!
Lagu cintakan bersatu tuh ZIMI shj yg feat ngan lips...bkan sumer terlibat, zimi sowang jer...kan ader tulis kt lagu tuh (Cintakan Bersatu-LIPS feat ZIMI SOFAZ).

Peace!~

_________________
One a.k.a VirusX [Pay Respect to Earn Respect]
www.myspace.com/one_sofaz
[/die trying/]
avatar
One[SOFAZ]
SOFAZ(R)
SOFAZ(R)

انثى
عدد الرسائل : 399
العمر : 35
Location : Cheras, KL
Employment : Suria Records Sdn Bhd
Hobbies : IT/Music/Gaming
تاريخ التسجيل : 01/10/2006

Character sheet
Information: The Creator
Exp:
6807/6807  (6807/6807)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/one_sofaz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف nonaDiera في الخميس 05 أكتوبر 2006, 11:02 pm

tang tuh kite taw..
tapi adik kite tue konpius sket..
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الجمعة 06 أكتوبر 2006, 11:21 am

hahah..yep btul tuh..

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف engku yika في السبت 07 أكتوبر 2006, 11:21 am

utk Sofaz ... salam idulfitri lolx .. kalo korank xposer .. xle sambot idulfitri..kena smbot deepavalu x) .. weeheee bang adib... yika da join nie.. erk saya dak baru.. do bantu saya sbb xreti sgt main forum nie.. :s anyone can bantu saya?
avatar
engku yika
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 5
العمر : 26
Location : Johor Bahru
Hobbies : myspace and sleep
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/mizz_atikah

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في السبت 07 أكتوبر 2006, 11:32 am

selamat dtg yika~~~

selamat berpuase....

nk tlg dik yika OIiiiTT

tlg tgk kew.. kuikuikui...

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في السبت 07 أكتوبر 2006, 10:24 pm

ahahha...bantuan yg baik kak lieza nk bg tu..jgn tolak

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف nonaDiera في الأحد 08 أكتوبر 2006, 12:21 am

amek..kak lieza kite baik wooh..
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف One[SOFAZ] في الأحد 08 أكتوبر 2006, 5:11 am

engku yika كتب:utk Sofaz ... salam idulfitri lolx .. kalo korank xposer .. xle sambot idulfitri..kena smbot deepavalu x) .. weeheee bang adib... yika da join nie.. erk saya dak baru.. do bantu saya sbb xreti sgt main forum nie.. :s anyone can bantu saya?


Thx!
Salam aidilfitri dr kami jugak tuk kamo. Thx coz sudi join forum we all...anyway, mana menghilang ek? lamo neh tak nampak. heheh

_________________
One a.k.a VirusX [Pay Respect to Earn Respect]
www.myspace.com/one_sofaz
[/die trying/]
avatar
One[SOFAZ]
SOFAZ(R)
SOFAZ(R)

انثى
عدد الرسائل : 399
العمر : 35
Location : Cheras, KL
Employment : Suria Records Sdn Bhd
Hobbies : IT/Music/Gaming
تاريخ التسجيل : 01/10/2006

Character sheet
Information: The Creator
Exp:
6807/6807  (6807/6807)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/one_sofaz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الأحد 08 أكتوبر 2006, 9:43 am

wawawawa~

teman2 ku diatas memuji ku melambung

hukhukhuk
tolong menolong x rugi apa wooo....

SOFAZ nye pasai den tlg..
pastue diorg kne banje den mkn epal

hukhukhuk

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Bicara Mengenai SOFAZ(R) Di Sini

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأحد 08 أكتوبر 2006, 9:00 pm

epal?atie nk tembikai..haha

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 5 1, 2, 3, 4, 5  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى