VOTE AREA

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في السبت 07 أكتوبر 2006, 12:00 pm

yosheen كتب:weh camne nak vote nie... aku terpinga siot nak vote... smalam aku sempat anta comment je kat sofaz...

ok. kak rynne terangkan semula ye.. More Details

XFRESH

1- perlu register sebagai user dahulu. sekiranya sudah ada user ID di ERA atau SINAR atau HITZ, ID tersebut boleh digunakan di WEb XFresh jugak

2- type www.xfresh.com/fm/

3- scroll ke bawah. Cari XFRESH FM 30 dan klik.

4- akan keluar skrin carta Xfresh 30. Perhatikan sebelah kanan dibahagian atas, ada satu link VOTE NOW. Klik disitu.

5- cari Lagu SOFAZ, dan tick kotak tersebut, submit Vote anda.

6- kaedah ini boleh di lakukan berulang kali. Sebanyak Vote yang anda inginkan. Buat Masa sekarang di dlm senarai TOP 30 tu adalah lagu JANJIKU. Bagi lagu GAGALKAH AKU pula, baru masuk Carta Jom Dengar, Insya Allah, Minggu depan boleh Vote melalui WEB. Tetapi, buat masa sekarang (sehingga hari Ahad@8/10), hanya melalui sms.

Sekian. Terima Kasih

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في السبت 07 أكتوبر 2006, 3:46 pm

KLIK HERE 2 VOTE






make sure u all ader e pass id login...


vote NOW

chaiyOkk



keputusan terkini


Kedudukan Lagu terkini 07/10/2006 3:39:pm
Nama Lagu & Artis

1 Tata Suria - Achik/Nana
2 Gabra (Rock Babeh) - Pretty Ugly
3 Buat kamu - Dayang Nurfaizah
4 Tujuh Nafas Lagi - M.Nasir
5 Zakiah - Hattan
6 Giller - OAG
7 Joget Gadis Melayu - Syura
8 Hujan Jadi Saksi - Petronella
9 Cerita Hati - Data
10 Al Jannah - Mawi
11 Aleeya - Zahid
12 Hantu - M.I.X
13 Ku Tak Upaya - Karen
14 Janjiku - Sofaz
15 Begitulah Cinta - Francesca Peter
16 Antara Hujan Dan Airmata - Saleem
17 Putaran Kehidupan - Firdaus

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف Admin في الثلاثاء 10 أكتوبر 2006, 3:20 am

Cik Rynne aka MC كتب:kepada truly fans of SOFAZ...

kalo u all betul2 nk tgk SOFAZ ni success kat mesia n Indon, n Spore n Brunei.. jom la kita tlg dorg sket...

tak susah.. wat voting thru web jek.. wat request lagu ke kat era, hotfm, xfresh ke...

kalo nk wat voting kat era, korang klik kekat segment lagu baru di era.. yg ni unlimited voting. kalo nk nk mintak lagu, g segment pilihanmu di era, pilihan la 5 lagu, tp jgn lupa lagu SOFAZ tau....

kalo nak wat voting kat xresh, korg cari chart top 30, then korang g vote now, cari lagu sofaz, and sofaz.. Insya allah, single GAGALKAH akan mula airplay minggu nih.. yang ni unlimited voting..

kalo kat hotfm, korg g jugak kat HOTFM 30, then cari lagu sofaz, boleh undi.. yg ni limited, seminggu 3 kali jek...

lagi byk korng vote, lagi byk airplay lagu dorang n lagu cepat dorang sukses!..

peace!
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف Admin في الثلاثاء 10 أكتوبر 2006, 3:20 am

aremeersofaz كتب:haaaaaaaaa...........nie nak wat muka xmalu sket.......

2nd single kitorg nak kuar kat xFRESH xlama lg,so klu korg rajin2 la VOTE lagu kitorg....

makacehhhhhhhhhhh........................................
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف Admin في الثلاثاء 10 أكتوبر 2006, 3:21 am

Cik Rynne aka MC كتب:hari ni untuk lagu baru di era tu, desang di kemas kini. so, tggu esok atau lusa, sekiranya korang cek, masih ada lagi lagu JANJIKU, maka, sila la vote, sekiranya kalo tidak ada, maknayer lagu tu dah on rotation di ERA. Cume jangan lupa pulak request lagu di pilihanmu diERA
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف yosheen في الخميس 12 أكتوبر 2006, 6:50 am

wow!!.... vote!!!!vote!!!!vote!!!!vote!!!!
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 34
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الخميس 19 أكتوبر 2006, 9:32 pm

lagu sofaz ada kat xfresh.. tp x masuk2 carta pun... ermmmm

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف Bapak في الخميس 26 أكتوبر 2006, 9:43 pm

erm.. x lama tue naiklah.. Razz
avatar
Bapak
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1064
العمر : 31
Location : G.B.K
Hobbies : Layan Ajer...
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/bapakredzone

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الأربعاء 08 نوفمبر 2006, 5:48 pm



1 Larut :: Dewa
2 Janjiku :: Sofaz
3 Nafas Cahaya :: Misha Omar
5 Bukan Diriku :: Samsons
6 Wajah Rahsia Hati :: Urban Method/Ogy Ahmad daud
7 My Heart :: Irwansyah/Acha Septriasa
8 Ikhlas Tapi Jauh :: V.E.
9 Melayang :: Ungu
10 Kenangan Terindah :: Samsons
11 Hujung Dunia :: Nitrus
12 Ku Berlari :: Firdaus/Cat Farish
13 Maha Karya Cinta :: Faizal
14 Suara Kaki Lima :: Popshuvit & Ahli Fiqir
15 Berdiri :: Suki
16 Sewaktu Dulu :: Audy Flop Poppy
17 Nyata Dan Maya :: Search
18 Giller :: OAG
19 Sesat Di Jalanmu :: Slam
20 Yang Berlalu Tak Berulang :: Lotter
21 Kini Detiknya :: Velvet
22 Salahku :: SOFAZ
23 Sudah :: Nidji
24 Siti Situ Sana Sini :: Siti Nurhaliza
25 Tak Ada Logika :: Agnes Monica
26 Diari Seorang Lelaki :: Pretty Ugly
27 Sedang Ingin Bercinta :: Dewa 19
28 Cepat Cepat :: Jaclyn Victor
29 Akan Ku Kenang :: DEF GAB C
30 Demi Waktu :: Ungu



update : 08/nov/2006

klik here n vote now!!!
http://www.hotfm.com.my/hottigapuluh.asp

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في الخميس 09 نوفمبر 2006, 3:38 pm

bagus siot...~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 26
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف cempedak في الخميس 16 نوفمبر 2006, 10:52 am

yg saya tak faham kenapa takde promosi sofaz kat radio utk sofax macam band2 indon. Saya selalu dengar era tapi seminggu tu sekali je dapat dengar lagu Raja Kasih yg hilang. That is why tak masuk carta. Camne nak maju kalau tak invest. Tengok band indon, sekejap je naik walaupun lagu tak sesedap mana sebab promosi hari2 macam group GIGI. Tolonglah promosi sikit kat radio ngan tv. Jgn harap peminat nak vote je. Lagu korang mmg best2 tapi tak ramai yg tau. Malah name sofaz pun tak penah dengar. Lagu Sofaz memang berpotensi mengalahkan seme band2 Indon. Saya masuk forum ni semate mate nak bagitau pasal ni sebab contohnya kat hotfm, walaupun juara carta tapi saya tak penah dengar lagu korang kat radio tersebut. Saya pun tau lagu tu camne. Yg saya tau lagu Raja kasih tu mmg best tp seminggu sekali je dapat dengar kat Era. Tolonglah sebab saya dah muak ngan band2 indon ni. Lagu baru Radja Aku Ada kerna kau ada' macam lagu rock leleh dulu2 je tapi hari2 ada kat hotfm tu. Lagu 'benci bilang cinta' lagi aku geli dengar. Aku dah menyampah dengar radio. Tolonglah selamatkan keadaan.

cempedak
Newbie
Newbie

عدد الرسائل : 3
العمر : 42
تاريخ التسجيل : 16/11/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الخميس 16 نوفمبر 2006, 7:17 pm

hyeee cempedak... i think la.. nie kne SOFAZ sendirik yang reply ur Question ...

mungkin ader kebenaran apa yang cube disampaikan oleh cempedak...

ape pon... SOFAZ ChaiYOKK

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف One[SOFAZ] في الإثنين 20 نوفمبر 2006, 4:02 pm

cempedak كتب:yg saya tak faham kenapa takde promosi sofaz kat radio utk sofax macam band2 indon. Saya selalu dengar era tapi seminggu tu sekali je dapat dengar lagu Raja Kasih yg hilang. That is why tak masuk carta. Camne nak maju kalau tak invest. Tengok band indon, sekejap je naik walaupun lagu tak sesedap mana sebab promosi hari2 macam group GIGI. Tolonglah promosi sikit kat radio ngan tv. Jgn harap peminat nak vote je. Lagu korang mmg best2 tapi tak ramai yg tau. Malah name sofaz pun tak penah dengar. Lagu Sofaz memang berpotensi mengalahkan seme band2 Indon. Saya masuk forum ni semate mate nak bagitau pasal ni sebab contohnya kat hotfm, walaupun juara carta tapi saya tak penah dengar lagu korang kat radio tersebut. Saya pun tau lagu tu camne. Yg saya tau lagu Raja kasih tu mmg best tp seminggu sekali je dapat dengar kat Era. Tolonglah sebab saya dah muak ngan band2 indon ni. Lagu baru Radja Aku Ada kerna kau ada' macam lagu rock leleh dulu2 je tapi hari2 ada kat hotfm tu. Lagu 'benci bilang cinta' lagi aku geli dengar. Aku dah menyampah dengar radio. Tolonglah selamatkan keadaan.

Samekom,

1stly saya selaku wakil SOFAZ(R) nk ucapkan thx kat cempedak coz sudi post 'that thing'.

Hmmm, apa yg saya bleh jawab kt sini ialah...kami masih dalam rangka promosi album "Janjiku" ni. Jadi, bawalah bersabar...kalau dah nyampah dgr radio, pi dgr cd SOFAZ(R) lak..ngehehhehehe!
Sebenarnya kami pun perasan gak yg muzik@artis tempatan seolah di anak tiri kan. tp tuh mungkin pada mata kasar kita semua kan? Lgpun skang nih kami sedang berusaha keras utk menaikkan muzik/artis tempatan dr di pijak oleh artis/muzik luar.

Mengenai Vote tuh....dh memang fans/pendengar yg kene vote, that's y we ask our fans to vote it....Lain-lain soalan/kenyataan tuh..saya biarkan PR Company kami yg tolong jawabkan....coz she have da' better answers 4 ya all....xgitu MC? ngehehhe

neway, peace!
Trima kasih skali lagi kerana berani suarakan kenyataan....

_________________
One a.k.a VirusX [Pay Respect to Earn Respect]
www.myspace.com/one_sofaz
[/die trying/]
avatar
One[SOFAZ]
SOFAZ(R)
SOFAZ(R)

انثى
عدد الرسائل : 399
العمر : 36
Location : Cheras, KL
Employment : Suria Records Sdn Bhd
Hobbies : IT/Music/Gaming
تاريخ التسجيل : 01/10/2006

Character sheet
Information: The Creator
Exp:
6807/6807  (6807/6807)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/one_sofaz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الأربعاء 22 نوفمبر 2006, 11:14 am

nak pernyataan ke Pakcik One? haha

ok anyway...

first of all, thx for the feedback. apa pun, pendapat anda kami alu2kan dan akan kami teliti.. dan setelah kami teliti dan kaji, maka inilah jawapan dr pihak kami..

pihak label telah berusaha yg terbaik bagi album SOFAZ kali ini. baik dari segi appearance TV, Print media serta airplay lagu. (tak perlu diterangkan bagaiman susah payah kami semua menolak naik lagu2 serta cerita SOFAZ seperti mana yg anda semua dengar serta baca serta lihat sekarang).

investment has been done and masih lagi dipaktikkan sehingga ke saat ini. sebagai cth, pemergian SOFAZ ke Indonesia bg tujuan Video Klip serta Promosi disana. dan banyak lagi.. yg mana tak perlu kami rungkaikan satu persatu.

and if we r talking about VOTING... well, here it goes. satu persoalan yg perlu saya tny kepada anda. KENAPA LAGU INDONESIA TERLALU KERAP DIMAINKAN DI STESEN RADIO? sebab2nyer dibawah...

1- Label/Sykt rakaman bertungkus lumus menaikkan lagu2 tersebut melalui investment/voting/exposure

2- FAN BASE yg kuat, komited serta serius. nak tahu brape byk peminat PETERPAN serta UNGU berhabis bagi memastikan lagu favorite mereka kekal di radio sehingga berminggu2? rasanya anda semua pasti akan terperanjat.. bukan setakat RM10 atau RM20, tapi beratus RM seminggu..

tapi SOFAZ atau label/sykt rakaman TAK AKAN meminta anda semua membazir utk bg tujuan tersebut.. cukuplah sekadar mendukung/support muzik mereka dengan membeli yg ORIGINAL serta ONLINE voting.. Voting ONline it doesnt cost u a bomb rite? kalo u all boleh chatting ere, singgahlah sekejap ke web2 radio tersebut utk sekali voting.. Smile

tapi kalau itu dirasakan membebankan, kami tak marah atau menghalang jika anda semua tidak mahu membuatnya. Cuma tidak adil dan fair, sekiranya kekurangan lagu local di radio tempatan, kesalahan tersebut ditunding pada sykt rakaman.

3- sokongan dari radio tempatan. ini pun tak perlu dirungkaikan apa yg telah label/sykt rakaman/artis telah cuba lakukan/invest..

SO, pendek kata, tepuk dada tanya selera... kalo mahukan SOFAZ berada di radio... tiada paksaan. cuma sokongan dari peminat yg berterusan diharapkan bagi mengekalkan konsistensi lagu mereka di radio tempatan.

just a quick note..

DI ERA : JANJIKU / RAJA KASIH YG HILANG IN HIGH ROTATION

DI HOTFM : JANJIKU / SALAHKU IN HIGH ROTATION

DI XFRESH : JANJIKU / GAGALKAH AKU IN HIGH ROTATION

DI MUZIKFM/RADIO LAIN (RTM/SURIA DAN SEBAGAINYA) : JANJIKU, HITAM PUTIH, RAJA KASIH DAN KENANGANKU.


For ur information:

di HOT dah berada selama 20 weeks bg lagu Janjiku (2 kali champion), SAlAHKU (currently at no 11, still climbing up to the chart, sudah 3 minggu), di radio rtm.. ada 7 stesen RTM yg berjaya dikuasai oleh SOFAZ - JANJIKU setakat minggu lepas
sekian terima kasih..

thx to all supporters..

we do really appreciate all the supports, comments. critics and compliments.

peace!

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الأربعاء 22 نوفمبر 2006, 11:24 am

kedudukan carta bagi HOTFM as at last sunday


1 Nafas Cahaya :: Misha Omar

2 Ikhlas Tapi Jauh :: V.E.

3 Janjiku :: Sofaz

4 Berdiri :: Suki

5 Pencinta Wanita :: Irwansyah

6 Maha Karya Cinta :: Faizal

7 Larut :: Dewa 19

8 Nyata Dan Maya :: Search

9 Sewaktu Dulu :: Audy Flop Poppy

10 Bukan Diriku :: Samsons

11 Salahku :: SOFAZ

12 Bila Harus Memilih :: Siti Hurhaliza

13 Melayang :: Ungu

14 Aku Ada Karena Kau Ada :: Radja

15 Khayal :: Aliff

16 Hapus Aku :: Nidji

17 Sesat Di Jalanmu :: Slam

18 Naluri Lelaki :: Samsons

19 Setiap Dambaan :: M Nasir

20 Kenangan Terindah :: Samsons

21 Soalan Pada Alam :: Awie

22 My Heart :: Irwansyah/Acha Septriasa

23 Tak Tahu Antara Dua :: Adam/Farah_AF2

24 Ku Berlari :: Firdaus/Cat Farish

25 Wajah Rahsia Hati :: Urban Method/Ogy Ahmad Daud

26 Suara Kaki Lima :: Popshuvit & Ahli Fiqir

27 Saling Terpesona :: Yanie/Diddy

28 Giller :: OAG

29 Siti Situ Sana Sini :: Siti Nurhaliza

30 Hujung Dunia :: Nitrus


عدل سابقا من قبل في الأربعاء 22 نوفمبر 2006, 11:36 am عدل 1 مرات

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الأربعاء 22 نوفمبر 2006, 11:31 am

CARTA ERA as at last sunday

1 My Heart - Irwansyah/Acha Septriasa

2 Tak Tahu Antara Dua - Adam/Farah

3 Nafas Cahaya - Misha Omar

4 Kenangan Terindah - Samsons

5 Pelangi Petang - Def Gab C

6 Jangan Cepat Marah - Aznil

7 Lihatlah - Faizal

8 Harapan - Fazli Zainal

9 Drama - Ning/Nikki/Yanie

10 Aku Bukan Untukmu - Rossa

11 Raja kasih Yang Hilang - Sofaz

12 Aku Pencintamu - Felix

13 Mata Hati Jiwa - Awie

14 Angkasa - The A.C.A.B

15 Siti Situ Sana Sini - Siti Nurhaliza

16 Wajah Rahsia Hati - Urban Method/Ogy

17 Aku Sahaja Yang Tahu - Farhan

18 Samudera - Nora

19 Cepat-Cepat - Jaclyn Victor

20 Aleeya - Zahid

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف cempedak في الجمعة 24 نوفمبر 2006, 4:12 pm

aku puas hatilah ngan jawapan korang. mmg every week aku vote bukan setakat sofaz tapi local artis lain untuk tolong diorang lawan indon artis ni. Cuma yg aku nampak Sofaz ni je yg mampu beat diorang. Dulu ade exist, tp sejak ezad jd anak mami terus jatuh. Aku nasihatkan korang jgnlah berlakon filem yg boleh menjatuhkan anda sebagai penyanyi. Lagu sofaz dah banyak kat radio tapi ramai yg masih confuse. Kalau boleh percepatkan promosi kat TV3 supaya org tau rupa2nya seme lagu ni Sofaz yg nyanyi sebab sekarang ni lain siaran radio, lain lagu yg popular. Itu masalahnya bile all killer song disiarkan serentak. Peminat akan berpecah mengikut selera lagu walaupun dinyanyikan oleh same artis.

cempedak
Newbie
Newbie

عدد الرسائل : 3
العمر : 42
تاريخ التسجيل : 16/11/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف Bapak في الإثنين 15 يناير 2007, 6:14 pm

aku x vote pon... sen kering...
avatar
Bapak
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1064
العمر : 31
Location : G.B.K
Hobbies : Layan Ajer...
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/bapakredzone

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الثلاثاء 23 يناير 2007, 1:59 pm

cempedak كتب:aku puas hatilah ngan jawapan korang. mmg every week aku vote bukan setakat sofaz tapi local artis lain untuk tolong diorang lawan indon artis ni. Cuma yg aku nampak Sofaz ni je yg mampu beat diorang. Dulu ade exist, tp sejak ezad jd anak mami terus jatuh. Aku nasihatkan korang jgnlah berlakon filem yg boleh menjatuhkan anda sebagai penyanyi. Lagu sofaz dah banyak kat radio tapi ramai yg masih confuse. Kalau boleh percepatkan promosi kat TV3 supaya org tau rupa2nya seme lagu ni Sofaz yg nyanyi sebab sekarang ni lain siaran radio, lain lagu yg popular. Itu masalahnya bile all killer song disiarkan serentak. Peminat akan berpecah mengikut selera lagu walaupun dinyanyikan oleh same artis.

hai cempedak...

thx for saranan tu.. insya allah.. aremeer n sofaz belum ada niat nk berlakon buat masa sekarang, sbb fokus utama pd muzik. (kalo dorang berlakon gak, sy yg akan ketawa, gelak guling2 dan pengsan dulu..)

ttg single tu... buat masa sekarang SOFAZ ada 4 single di 3 radio. Target market radio adalah lain2.. jd kami x blh nk fix kan on second single utk radio tersebut accept for 1st single, mmg kita yg tetapkan... tp advantage utk SOFAZ jugak. mcm sewaktu OPENING ACT CONCERT SAMSONS kelmarin, bila sofaz bawa 5 lagu, crowd boleh follow mereka kerana kesempatan sebegini...

Band yg lain pun ada yg bagus nyer juga, cuma kemunculan mereka mungkin tak tepat pada waktunya.

Smile

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الثلاثاء 23 يناير 2007, 2:05 pm

CARTA 30 HOT FM
Minggu#49 :: 21 Januari 2007

1 Perpisahan :: Anuar Zain
2 Salahku :: SOFAZ
3 Naluri Lelaki :: Samsons
4 Saling Terpesona :: Yanie/Diddy
5 Ceritera Cinta :: Jaclyn Victor/Rio Fabrien
6 Soalan Pada Alam :: Awie
7 Pencinta Wanita :: Irwansyah
8 Berikan Aku Cinta :: Ungu
9 Na Na Na Kataku :: Dia Fardilla
10 Hapus Aku :: Nidji
11 Berdua Lebih Baik :: Acha Septriasa
12 Nyata Dan Maya :: Search
13 Maha Karya Cinta :: Faizal
14 Ya Atau Tidak :: Erra Fazira
15 Itu Kamu :: Estranged
16 Aku Ada Karena Kau Ada :: Radja
17 Menanti :: Abstrak Hingga ke Bulan
18 Janjiku :: Sofaz
19 Tak Tahu Antara Dua :: Adam/Farah_AF2
20 Bukan Diriku :: Samsons
21 2 X Cinta :: Royce
22 Ikhlas Tapi Jauh :: V.E.
23 Langit Biru :: Mawi
24 Nafas Cahaya :: Misha Omar
25 Melayang :: Ungu
26 Pastikan :: Siti Nurhaliza
27 Teman Sejati :: Juwita Suwito
28 Mentera Sakti :: Fazli Zainal Lagu Baru
29 Bila Harus Memilih :: Siti Hurhaliza
30 Papa Jahat :: Fabulous Cat

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الثلاثاء 23 يناير 2007, 2:08 pm

sket lagi je nk juara......

untuk januari 28, carta lagu di ERA (janjiku SOFAZ) mengalami kejatuhan.. erm...

puas ati ada 4 lagu kak rynne dlm carta hot... yeeeehaaaa!

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الثلاثاء 23 يناير 2007, 5:55 pm

RIA CHARTZ SINGAPORE
[teng'S nayamarcia]
Minggu 03
Ahad
21 Januari 2007
11 am & 5 pm


1 Titian Lara Alhambra
2 Usah Lepaskan Taufik Batisah
3 Janjiku Sofaz
4 Maha Karya Cinta Faizal (OIAM)
5 Kepastian Yg Ku Tunggu GIGI
6 Merpati Hady Mirza
7 Yakin Radja
8 Pastikan Siti Nurhaliza
9 Seribu Tahun Imran Ajmain
10 Pencinta Wanita IrwanSyah
11 Berdua Lebih Baik Acha Septriasa
12 Hawa Dan Pawana Iskandar Ismail
13 Arah Malex
14 Buat Hal Lagi KRU
15 Perpisahan Anuar Zain
16 Hapus Aku Nidji
17 Sandaran Hati Letto
18 My Heart IrawanSyah & Acha Septriasa
19 Diari Seorang Lelaki Pretty Ugly
20 Andai Ku Tahu Ungu





===============================================

BAGI INDONESIA pula!!!!!

RADIO Prambors,
PT : 102.2 FM Jakarta [35]
update by: mizz_viona

Chart :: Indo 8
1. Ijinkan - Amadeo
2. Sampai Mati - Putih
3. Cinta Dan Luka - Club Eighties
4. Janjiku - Sofaz
5. Terang - Glenn Fredly
6. Atas Nama Cinta - Rossa
7. Mimpi (new Version) - Anggun
8. Surga Cinta - Antique



Well Done!! gud gud! SOFAZ!!!!!
da masuk chart INDONESIA

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الثلاثاء 23 يناير 2007, 6:11 pm

chaiyok sofaz!!!!

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الأربعاء 24 يناير 2007, 2:22 pm

dlm chart indonesia SOFAZ dah berjaya dlm 4 radio station. tempat tertinggi yg pernah SOFAZ capai di negara tersebut adalah JUARA.

congrats bro!

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: VOTE AREA

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الإثنين 29 يناير 2007, 10:33 am

YEAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

SOFAZ CHAMP KAT HOT, skali lagi....

jom kita vote lagi reramai....

peace!

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 2 1, 2  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى