Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

صفحة 1 من اصل 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأحد 24 سبتمبر 2006, 6:38 am

aSSalamualaikum dan salam sejahtera...n selamat berpuasa...!!ok atie saje on topik nih...coz nk tau gak Question ..apsal ade mulut2 yg ckp SOFAZ nih same je ngan PETERPAN r RADJA r...!!tang mn yg sama??lagu??mn ade same deyhh........dress up dorang??lg r x sama...so??nk tau sesgt...knp harus disamakan dorang?? Sad

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف Admin في الأحد 24 سبتمبر 2006, 9:39 pm

W'salam...

Sebelom berbagai andaian yang dibuat..sini One jelaskan serba sedikit ek?

1st of all, stiap kali kalau press interview jer mesti soklan nih kuar.
Sebenarnya, muzik adalah universal. Kalau sekali dgr muzik SOFAZ nih mmg tak dinafikan mcm MUZIK dari seberang. Akan tetapi, tahukah korang MUZIK dari seberang tuh bunyinya seakan2 MUZIK dari mana? Senang citer camnih laaa...korang pi dgr MUZIK2 yang dimainkan oleh MUSE, GREENDAY, MAROON 5, WHITE STRIPE & yg seangkatan dgn nya. Kat situ dah boleh nampak influance kami ngan mereka yang dari seberang..sama jer.

Tapi, jika didgr dgn betul2 & lebih mendalam..ternyata cara kami bwk muzik kami amat berbeza dgn muzik yg dibawa dr seberang.
Kalau ada yg kata lagu "Janjiku" tuh mcm lagu dr seberang..sbb lagu jenis2 camtuh yg diminati @ dah jadi trend muzik zaman skang. Kalau ikut pendapat One, muzik yg dibangga2kan dr seberang tuh sebenarnya muzik yg telah lama kita agung2kan kat sini pada era 80an. Tak percaya? Pergi dgr balik koleksi2 lagu So7 & yg seangkatan dgn nya & dgr balik lagu2 lama era 80an cthnya seperti Headwind,Rusty Blade & lain2. Bukan niat utk membandingkan @ menyamakan sesaper. Cuma memberikan penjelasan kpd peminat sumer. Jgn ada yg amek ati ek?
Anyway, SOFAZ memperjuangkan MUZIK sendiri & bukan MUZIK dr seberang. Kami tak copycat! heheh...

Apapun, kami berbangga kerana diberikan peluang utk menerbitkan album sendiri dgn Genre & Jenis MUZIK yg kami & semua suka.
Kami akn lebih berbangga jika kami dpt pergi lebih jauh seperti ke peringkat antarabangsa utk memperjuangkan MUZIK tanahair. Malaysia Boleh! Siapa kata m'sia ketandusan bakat & ketinggalan 10thn dr seberang?

Malaysia Boleh! yeaa.....

_________________
[Demi Keselesaan Semua]
Administrator SOFAZ(R)
Admin
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف Eddy في الإثنين 25 سبتمبر 2006, 2:43 am

arrr..
tak de c0mment . tp local punya band mmg besh la .
layan kan ..
hakhakhak..
bang wan . panjang ben0r cite tu.
haha.
btol tue atie lulus siut !
avatar
Eddy
Newbie
Newbie

ذكر
عدد الرسائل : 18
العمر : 27
Location : Sentul
Employment : apa neh?
Hobbies : macam2
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/blursora

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف nonaDiera في الأربعاء 27 سبتمبر 2006, 5:04 pm

wow.. hebat tuh one!!!
komen cam pensyarah je... cite2 tak kesampaian ke???huhuhu...jgan marah haaaa...
pape pun kite sokong ngan pendapat one tuh..

k...majulah MUZIK untuk negara!!! (chewah..)
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف yosheen في الأربعاء 27 سبتمبر 2006, 5:06 pm

hihi....
ya.... kitorang still blakang abg abg sofaz.... derang memperjuangkan negara... eh .. perjuangkan muzik negara... keh keh keh
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 33
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 3:17 pm

just some note..

music tu universal. macam juga fesyen. semua benda ni akan berputar. mungkin time ni trend rock, tapi di perbaharui, jadik la rock alternatif. dangdut pun bila dikolaborasi ngan hip hop dapat lah genre la lain.

so same goes to music SOFAZ, mereka tidak meniru sesiapa.

lagu mereka ternyata lain. lagu u all dah dapatkan album JANJIKU, mesti u all akan dapat bezakan track2 dlm album tersebut. Contoh perbezaan genre lagu Janjiku, Salah Siapa dan juga Gagalkah Aku.

definitely tak sama... jika dibandingkan dgn album dari seberang, ternyata, dari track 1-10, lagu album seberang tu boleh dikatakan 'Sepesen" je..

my opinion..!
Cik Rynne

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 39
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف yosheen في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 3:19 pm

wow... akak ku syg !!.... beri pendapat....
btul tu kak....
SOFAZ nie tekan genre ape ek??
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 33
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف nonaDiera في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 3:20 pm

erm????
okey gak komen tuh...
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 3:24 pm

yosheen كتب:wow... akak ku syg !!.... beri pendapat....
btul tu kak....
SOFAZ nie tekan genre ape ek??

FREE POP... takde genre yg khusus... maknanyer, dlm album tu boleh jadi cam sup campur, rojak campur dan sewaktu dengannyer....

so, tak boring la dgr album sbb boleh dgr mcm2 style ngan melodi lagu...

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 39
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف nonaDiera في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 3:31 pm

aku nie tlg setuju je...
kali nie bagi 300%
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الجمعة 29 سبتمبر 2006, 4:04 pm

tak perlu tau siapa saya.. yg penting, kita gather kat sini untuk support local band esp SOFAZ ni...


Smile

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 39
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في السبت 30 سبتمبر 2006, 11:36 am

Well... to those yg eager benor ler nk tau sape cik rynne neh.. nasihat satu jek.. tak payah la tau... tak penting pun... yg penting we are all here to discuss on strength n weaknesses on SOFAZ...

so, PEACE!

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 39
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف nonaDiera في الأحد 01 أكتوبر 2006, 12:31 am

eh korunk..
ade kemuskilan sket la...
klu btol dorang ni tak de kene mengena ngan PETERPAN, nape gaye,videoclip JANJIKU cam peterpan punya je...
klu korunk tak caye..ingat balik vclip MUNGKIN NANTI...tang last skalik...
da vocalist dok melutut..pastuh kengkawan die datang dari mane ntah..
kan supe sket ngan peterpan..

>>>????<<<<
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف Admin في الأحد 01 أكتوبر 2006, 4:37 am

iera cinta كتب:eh korunk..
ade kemuskilan sket la...
klu btol dorang ni tak de kene mengena ngan PETERPAN, nape gaye,videoclip JANJIKU cam peterpan punya je...
klu korunk tak caye..ingat balik vclip MUNGKIN NANTI...tang last skalik...
da vocalist dok melutut..pastuh kengkawan die datang dari mane ntah..
kan supe sket ngan peterpan..

>>>????<<<<

Samekom...apa2 pun izinkan One membebel kt sini ek? wakkakakaka...

Nih One tambah lagi sket, bkan peterpan jer tapi Samsons"Kenangan Terindah"(jln crita yg diterbalikkan) & Ungu"Demi Waktu"(scene nyanyi dlm ujan).

Secara terus-terang one ckp kt sini, vclip tuh bkan kami yg arahkan & bukan idea kami. Tuh kehendak pengarah & pencetus idea 'cpc' nih. Bg one...one puas ati ngan vclip nih pada kualiti gambar & cara Linda Hashim merialisasikan wataknya.(tabikk spring kt dia). Apa2pun...kami akn cuba ilangkan bayang2 seberang tuh pd ms akn dtg. Insyaallah kalau ader rezki & sokongan dr peminat serta pihak2 media semua, album ke-3 nanti menjanjikan kelainan lagi skali.

Ok...aper yg korang baca kt atas nih..nih konsider personal Q&A ek? Biar user di forum nih jer yg leh kongsi. Org luar xleh.(Kira kelebihan korang kt forum nih laa...leh dpt jawapan direct kan?)

The only words that i can say is 'Alhamdulillah'. (heh..cam too phat lak)

_________________
[Demi Keselesaan Semua]
Administrator SOFAZ(R)
Admin
avatar
Admin
Admin
Admin

ذكر
عدد الرسائل : 165
العمر : 38
Location : Kuala Lumpur
تاريخ التسجيل : 14/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأحد 01 أكتوبر 2006, 9:23 am

uwakkakaka!!slamat dia mintak izin nk mbebel..klu x aku yg mebebel lepas tuh...uwkakaka!!chehh mcm bangga semcm lak jd user forum nih..hehee!!papepon kak adilla so comey dlm tuh...hik3

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف nonaDiera في الأحد 01 أكتوبر 2006, 2:43 pm

okey2...trimas atas explanation yang verry d panjang tuh...
skdr nak taw kebenaran dari mulut yang berhak menjawab...
klu tanya amer..kompom kene mrh..hhehhehhe..
mamat 2 suke sgt marah kite..

cik rynne memang la minat ungu n peterpan..
die yg handle pria2 ganteng tuh..
huhu..dah taw dah sape die..
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف yosheen في الإثنين 02 أكتوبر 2006, 6:22 pm

huhuhu... ati kuu sayu!!! mendengar lirik Janjiku ngan GAGALKAH aku... adeih... nie tgh layan perasaan ku yg perasan... huhuhu
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 33
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الثلاثاء 03 أكتوبر 2006, 11:14 am

yosheen كتب:hahahaha........
cabaran buat abg wan and the SOFAZ® team ...yeah
buat jadi pedoman dan cabaran ......hehehe

mmg itu cabaran yg akak bagi kat dorang! dah byk band jadi rujukan, not only indon band.. local band pun jd contoh... ermmm...

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 39
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف nonaDiera في الثلاثاء 03 أكتوبر 2006, 9:57 pm

erm..cabar mencabar tuh baguz..
pe kate kalau beno dorang ni sukses kat indon n mencapai target yang korang tak jangka..korang wat la kenduri kesyukuran..
pastuh jemput kami..insyaallah pas nie lagi femes dari ungu n peterpan..
doa dari fan member besar nilainye..
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف One[SOFAZ] في الأربعاء 04 أكتوبر 2006, 1:07 am

Ngehehehehe....

mare beno mc ek? wakkakaka..pdn muka kita sumer..huahuahuaha...anyway, statement kt atas tuh sebenarnyer kami maksud kan yg kami trima mereka sumer tuh sebagai pencabar kami..dan segala kata2 di atas tuh adalah tuk membakar smangat kami..alaa..pepaham jer laa org yg demam & ngatok disorongkan bantal menaip..besepah2 lew gamaknyer...

_________________
One a.k.a VirusX [Pay Respect to Earn Respect]
www.myspace.com/one_sofaz
[/die trying/]
avatar
One[SOFAZ]
SOFAZ(R)
SOFAZ(R)

انثى
عدد الرسائل : 399
العمر : 35
Location : Cheras, KL
Employment : Suria Records Sdn Bhd
Hobbies : IT/Music/Gaming
تاريخ التسجيل : 01/10/2006

Character sheet
Information: The Creator
Exp:
6807/6807  (6807/6807)
Gender: Male

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/one_sofaz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف yosheen في الأربعاء 04 أكتوبر 2006, 2:00 am

ahahahaha....
bile laghi nak bakor!!!....btui dak???
kita tgk k??? tapi for sure....
insyallah berkat usaha dan daya yg jitu...
tak impossible leh badabom punye....
Smile kejayaan SOFAZ... kejayaan user forum nie jugak... Smile
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 33
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الأربعاء 04 أكتوبر 2006, 5:42 pm

explain to me....ape itu MC n PC?mcm org gilax aku baca...adehh..wlaupun x tau pgkal citer...atie nk ckp....AKU TETAP SOKONG SOFAZ N BAD MALAYSIA TANAH AIR KU

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف yosheen في الخميس 05 أكتوبر 2006, 1:56 pm

ahahaha.....
takpe yg penting SOFAZ tetap SOFAZ...
bukan SOFRADJA
atau SOFPETER
atau seangkatan ngan nye...
chayo SOFAZ!!!
avatar
yosheen
MOD' Crew!
MOD' Crew!

ذكر
عدد الرسائل : 1077
العمر : 33
Location : Cyber The Cafe
Employment : Penjaga Encik KAPO®
Hobbies : Money talks~
تاريخ التسجيل : 24/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/yosheen

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف aTiE[spm] في الخميس 05 أكتوبر 2006, 2:18 pm

yepp btul tuh..pokcik x sedap r SOFAZPETER..PETERSOFAZ bru sedap..tp x yah r..aggaga

aTiE[spm]
Unbeatable Poster [Special Rank]
Unbeatable Poster [Special Rank]

انثى
عدد الرسائل : 3614
العمر : 26
Location : Cheras,KL
Employment : Studyy deyh!
Hobbies : Snap Pic with O.R.A.Z
تاريخ التسجيل : 23/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://atie91.blogspot.com

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: Mengapa Harus disamakan SOFAZ dgn PETERPAN??RADJA??

مُساهمة من طرف adjrun92 في الخميس 12 أكتوبر 2006, 8:38 pm

topik ni mcm aku sebut jek kat forum lain
tp aku dgr akak hani cakap
dulu sofaz mcm new boyz
skrg sofaz dah jd peterpan
avatar
adjrun92
Newbie
Newbie

ذكر
عدد الرسائل : 97
العمر : 25
Location : Burn-Thing
Hobbies : Melalak-ing
تاريخ التسجيل : 05/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://myspace.com/adjrun

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى