ANUGERAH BINTANG POPULAR

صفحة 9 من اصل 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف mun bulan في الإثنين 31 مارس 2008, 3:49 pm

[quote="rasyidah"]
JoeJambul كتب:
yihaaaaaaa!!! congrats sofaz!! FORZA SOFAZ[R]! n tq zimi for mentioning Klik n Forummer Sofaz Very Happy Very Happy Very Happy




SETUJU!!! SETUJU!!! SETUJU!!!

alhamdulillah menang juga sofaz....
rase bangge sgt jd fan sofaz.kih3...
tp kecewa n cdey sikit coz xdpt nak tgok ABP semlm...
rasenye d ulangan kan...

huhuh..guling2
avatar
mun bulan
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 392
العمر : 29
Location : JB-UPMKB - Segamat
Hobbies : juz looking around!!
تاريخ التسجيل : 07/11/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الإثنين 31 مارس 2008, 3:54 pm

Syukur kepada tuhan kerana mereka memenangi ABP ni.
For the next award doakan SOFAZ(R) ye! Very Happy
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الإثنين 31 مارس 2008, 4:15 pm

JoeJambul كتب:
yihaaaaaaa!!! congrats sofaz!! FORZA SOFAZ[R]! n tq zimi for mentioning Klik n Forummer Sofaz Very Happy Very Happy Very Happy


NaYaMaRcIa كتب:
ALHAMDULILLAH SOFAZ(R) WON ....
Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl

BERBALOI SEGALA UNDI2 ..
THKS TO ALL KLIKS FOR BEING CO-OPERATIF TO VOTE ..
THKS TO KLIK SG & KLIK JB YG SAMA2 GATHER KELMARIN UNTOK BORONG BH MCM NAK GILER & VOTE ..
ALHAMDULILLAH .... AMIN.





haha tak sia2 kite jd cam karung guni kat jb kan kak? hahahakz! btw, kuatnyer kak marcia jerit kat video tuh...siap dier "shhh" lg bler org blkg bersuare wakakaka! gimme 5! tongue

Yeah .. thks to Zimi ... nanti kita presentkan kucing gik ek .. huhu .. Wink

Kuat ke suara sis ... ishh malu la ... nak edit la mcm ni ..
"SHHHHHHH" kat seseorang ... hehe ..
Embarassed

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الإثنين 31 مارس 2008, 4:20 pm

Present kucing? Tak pasal2 nanti abg zimi lari lintang - pukang lagi. Laughing

Memang suara kak naya kuat. Gembira sangat2 nampak. Laughing
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الإثنين 31 مارس 2008, 5:32 pm

Embarassed

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في الإثنين 31 مارس 2008, 7:29 pm

abg zimi xkan lupakan klik n forumers sumer....
hepy sgt2 bila sofaz menang...

ini jga dh buktikan sofaz ada ramai peminat
and band sofaz ni x tiru peter pan mcm yang dikatakan...

sofaz ada kelebihan yang tersendiri....
sbb tu ada peminat yang tersendiri n
terus sokong dorang...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 27
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الإثنين 31 مارس 2008, 7:53 pm

izaty كتب:abg zimi xkan lupakan klik n forumers sumer....
hepy sgt2 bila sofaz menang...

ini jga dh buktikan sofaz ada ramai peminat
and band sofaz ni x tiru peter pan mcm yang dikatakan...

sofaz ada kelebihan yang tersendiri....
sbb tu ada peminat yang tersendiri n
terus sokong dorang...

SETUJU!!! SETUJU!!! SETUJU!!!
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف >(nano)< في الإثنين 31 مارس 2008, 8:49 pm

JoeJambul كتب:
yihaaaaaaa!!! congrats sofaz!! FORZA SOFAZ[R]! n tq zimi for mentioning Klik n Forummer Sofaz Very Happy Very Happy Very Happy


NaYaMaRcIa كتب:
ALHAMDULILLAH SOFAZ(R) WON ....
Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl

BERBALOI SEGALA UNDI2 ..
THKS TO ALL KLIKS FOR BEING CO-OPERATIF TO VOTE ..
THKS TO KLIK SG & KLIK JB YG SAMA2 GATHER KELMARIN UNTOK BORONG BH MCM NAK GILER & VOTE ..
ALHAMDULILLAH .... AMIN.






haha tak sia2 kite jd cam karung guni kat jb kan kak? hahahakz! btw, kuatnyer kak marcia jerit kat video tuh...siap dier "shhh" lg bler org blkg bersuare wakakaka! gimme 5! tongue

menggigil2 zimi hehe smpai tak terkata dia..alalalala cat heehe i pun mcm nk nangis dgr ucapkan tengkiu tu hehehhe puas hati ah beb! tangan bercarbon, potong2, pi borong BH..smpai muka masuk srtkbhr hehe seron0k plak buat keje mcm tu...kwn2..bila next mission bila? hehe
*aremeer n rodie mcm mafia sesat da..hehehe* nice outfits..away frm the norm ilikeit
avatar
>(nano)<
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 849
العمر : 35
Location : Singapore
Employment : keje utk Mr. Tan
Hobbies : Im ToTaLLy AdDicTed To BaSS
تاريخ التسجيل : 18/05/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الإثنين 31 مارس 2008, 9:58 pm

>(nano)< كتب:
JoeJambul كتب:
yihaaaaaaa!!! congrats sofaz!! FORZA SOFAZ[R]! n tq zimi for mentioning Klik n Forummer Sofaz Very Happy Very Happy Very Happy


NaYaMaRcIa كتب:
ALHAMDULILLAH SOFAZ(R) WON ....
Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl Pompom gurl

BERBALOI SEGALA UNDI2 ..
THKS TO ALL KLIKS FOR BEING CO-OPERATIF TO VOTE ..
THKS TO KLIK SG & KLIK JB YG SAMA2 GATHER KELMARIN UNTOK BORONG BH MCM NAK GILER & VOTE ..
ALHAMDULILLAH .... AMIN.






haha tak sia2 kite jd cam karung guni kat jb kan kak? hahahakz! btw, kuatnyer kak marcia jerit kat video tuh...siap dier "shhh" lg bler org blkg bersuare wakakaka! gimme 5! tongue

menggigil2 zimi hehe smpai tak terkata dia..alalalala cat heehe i pun mcm nk nangis dgr ucapkan tengkiu tu hehehhe puas hati ah beb! tangan bercarbon, potong2, pi borong BH..smpai muka masuk srtkbhr hehe seron0k plak buat keje mcm tu...kwn2..bila next mission bila? hehe
*aremeer n rodie mcm mafia sesat da..hehehe* nice outfits..away frm the norm ilikeit


Nxt mission ... hehe .. wen there's upcoming awards & suport SOFAZ(R) in wateva they are doing .. Wink

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izra في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 1:14 am

rasyidah كتب:Present kucing? Tak pasal2 nanti abg zimi lari lintang - pukang lagi. Laughing

Memang suara kak naya kuat. Gembira sangat2 nampak. Laughing

memang gerenti punye la abg zimi pecut 400 meter..bleh msuk olimpik..haha..Razz

sore kak marcia mmg bleh thn kuat..but it's ok..i understand..xcited punye psl..hehe..izra pon mase tu rase nak jerit kuat2 tpi bleh jerit dlm ati je coz my mum ade..hehe..rase cam izra plak yg menang..seronok sgt:yahoo: ..memg xsia2 potong2 paper smpi itam2 tgn..sumenye demi sofaz..
avatar
izra
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 260
العمر : 27
Location : johor
Hobbies : dengar lagu sofaz..
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 1:23 am

izra كتب:
rasyidah كتب:Present kucing? Tak pasal2 nanti abg zimi lari lintang - pukang lagi. Laughing

Memang suara kak naya kuat. Gembira sangat2 nampak. Laughing

memang gerenti punye la abg zimi pecut 400 meter..bleh msuk olimpik..haha..Razz

sore kak marcia mmg bleh thn kuat..but it's ok..i understand..xcited punye psl..hehe..izra pon mase tu rase nak jerit kuat2 tpi bleh jerit dlm ati je coz my mum ade..hehe..rase cam izra plak yg menang..seronok sgt:yahoo: ..memg xsia2 potong2 paper smpi itam2 tgn..sumenye demi sofaz..


haha ... zimi pecut lari sampai pecahkan rekod dunia .. huhu ..
Laughing Laughing Laughing

hehe .. adei mcm ni nak edit la video tu, nak cut my shouting .. hehe ..

mula2 jerit .. pas da abes record, dok sambil tgk lik video tu ... mengalir airmata sekejap sbb akhirnya SOFAZ(R) menang .. telah terbukti SOFAZ(R) mmg hebat & getting more establish ..
Hopefully we as KLIK SOFAZ(R) work 2gether as a team utk troskan menyokong SOFAZ(R) wateva happens .. AMIN.

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 1:24 am

Macam mane lah kalau kite bawa abg zimi gi stadium? Nak tengok berape jauh dan berape meter die lari kalau kasi kucing depan muke?

Confirm kite ketawa tak leh angkat punye! Laughing
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izra في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 1:46 pm

NaYaMaRcIa كتب:
izra كتب:
rasyidah كتب:Present kucing? Tak pasal2 nanti abg zimi lari lintang - pukang lagi. Laughing

Memang suara kak naya kuat. Gembira sangat2 nampak. Laughing

memang gerenti punye la abg zimi pecut 400 meter..bleh msuk olimpik..haha..Razz

sore kak marcia mmg bleh thn kuat..but it's ok..i understand..xcited punye psl..hehe..izra pon mase tu rase nak jerit kuat2 tpi bleh jerit dlm ati je coz my mum ade..hehe..rase cam izra plak yg menang..seronok sgt:yahoo: ..memg xsia2 potong2 paper smpi itam2 tgn..sumenye demi sofaz..


haha ... zimi pecut lari sampai pecahkan rekod dunia .. huhu ..
Laughing Laughing Laughing

hehe .. adei mcm ni nak edit la video tu, nak cut my shouting .. hehe ..

mula2 jerit .. pas da abes record, dok sambil tgk lik video tu ... mengalir airmata sekejap sbb akhirnya SOFAZ(R) menang .. telah terbukti SOFAZ(R) mmg hebat & getting more establish ..
Hopefully we as KLIK SOFAZ(R) work 2gether as a team utk troskan menyokong SOFAZ(R) wateva happens .. AMIN.


tu yg izra kata bleh msuk olimpik..harumkan name malaysia..bangga jdi fans..haha..

ala..x yah edit..okla tu ade shouting ckit..bukti terlalu gembira:yahoo: ..hehe..

yup..SETUJU!!! ..rase terharu sgt..usaha x sia2..n of course i'll always support sofaz(r) in wateva condition..jtuh bangun sofaz(r),kite msti ade utk support diorang..fans la semangat diorang..isk3..sdey plak..Crying or Very sad
avatar
izra
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 260
العمر : 27
Location : johor
Hobbies : dengar lagu sofaz..
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 2:06 pm

Memang SOFAZ(R) bergantung pade fans untuk sokong diorang, kalau tak kite forumers yang sokong sampai hari ni mereka masih belum bergelar artis popular dan tak jejak dekat stage tu.

Mereka pun pernah berkata siapelah mereka tanpa peminat yang menyokong mereka ni. Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 2:58 pm

izra كتب:
NaYaMaRcIa كتب:
izra كتب:
rasyidah كتب:Present kucing? Tak pasal2 nanti abg zimi lari lintang - pukang lagi. Laughing

Memang suara kak naya kuat. Gembira sangat2 nampak. Laughing

memang gerenti punye la abg zimi pecut 400 meter..bleh msuk olimpik..haha..Razz

sore kak marcia mmg bleh thn kuat..but it's ok..i understand..xcited punye psl..hehe..izra pon mase tu rase nak jerit kuat2 tpi bleh jerit dlm ati je coz my mum ade..hehe..rase cam izra plak yg menang..seronok sgt:yahoo: ..memg xsia2 potong2 paper smpi itam2 tgn..sumenye demi sofaz..


haha ... zimi pecut lari sampai pecahkan rekod dunia .. huhu ..
Laughing Laughing Laughing

hehe .. adei mcm ni nak edit la video tu, nak cut my shouting .. hehe ..

mula2 jerit .. pas da abes record, dok sambil tgk lik video tu ... mengalir airmata sekejap sbb akhirnya SOFAZ(R) menang .. telah terbukti SOFAZ(R) mmg hebat & getting more establish ..
Hopefully we as KLIK SOFAZ(R) work 2gether as a team utk troskan menyokong SOFAZ(R) wateva happens .. AMIN.


tu yg izra kata bleh msuk olimpik..harumkan name malaysia..bangga jdi fans..haha..

ala..x yah edit..okla tu ade shouting ckit..bukti terlalu gembira:yahoo: ..hehe..

yup..SETUJU!!! ..rase terharu sgt..usaha x sia2..n of course i'll always support sofaz(r) in wateva condition..jtuh bangun sofaz(r),kite msti ade utk support diorang..fans la semangat diorang..isk3..sdey plak..Crying or Very sad


thks izra for supporting SOFAZ(R) .. kita ramai2 troskan perjuangan ini Smile

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف star في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 3:10 pm

sofaz perlukn kita dan kita jugak perlukn sofaz...jgn smpai dacing berat sebelah pulak...
avatar
star
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 884
العمر : 32
Location : johore & kedah
Hobbies : sports and music
تاريخ التسجيل : 29/01/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 3:38 pm

SOFAZ(R).. U ALL MMG LAYAK MENANG PADA MLM ABP TU ..

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 6:16 pm

SOFAZ(R) you are always the best in our heart!

Teruskan perjuangan dunia seni untuk terus majukan diri kamu semua! Very Happy
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف ~jaded~Karynne في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 6:29 pm

Admin كتب:salam

Sofaz[r] mohon ampun dan maaf sebab kesemua bandmember tak dapat nak online sejak kebelakangan ini. kami semua sedang sibuk membuat persiapan AJL 22 yang bakal berlangsung ahad ini (jgn luper tgk tau!) dan juga mengikuti rangka promosi album terbaru kami. (nak harapkan MC, dia pun bz giler sampai kitorang pun dah lama tak jumpa dia.. dah sombong la tu huhu!)

dalam pada kesibukan kami, kami dikejutkan dgn berita gumbira. terima kasih kepada semua yg telah mengundi kami untuk calon ADUn eh.. salah plak, ke final ABP 2008 yg bakal berlangsung di Genting Highland akhir Mac nanti. kalo rajin, vote la lagi.. huhu!

Terima kasih byk2 dan yang pasti saingan kami kali ini mmg cukup sengit!

PEACE!

bukan gua dah kata, gua tengok dari jauh je kan? haha.. gua mmg bz pc.. u know me.. bila ada masa, baru la gua blh dok melapok ngan korang..

YELAHHHH.. gua sombong, TAU LER DAH MENANG! huhu.. ni tgn gua yg berkarbon ni sape nk tolong cuci? cuba ckp? nasihat gua yg berjenuh panjang lebar kat lu ngan Zimi mlm hari tu (yg kita lpk smpi dekat pkl 3pagi tu), tak cukup?

erm.. ye la PC... gua tau sape gua.. ermm.. hehe.. apa pun... SOFZr ttp disini.. walau ada atau takdenyer gua, buktinya lu masih berjaya.. gua bangga dgn hasil penat lelah yg kesemua dari kita lalui..

REMINDER DARI GUA: SOFAZR is the most POPULAR BAND for ABP and APM, thats just not enough! Gua CHALLENGE lu to be the BEST! that time, bukan stakat baskin robins, kedai dia pun gua belikan utk lu.. (haha.. joking.. lu name it, bajet x lebih 50posen k.. wahaha)

PEACE!
dari gua....

Smile

_________________
Dan Aku Selalu Untukmu
Meskikah Aku Terus Menjauh
Damai Aku Bersamamu
Tak Bisaku Terimamu
MUNGKINKAH

-MUNGKIN by SOFAZ (ZIMI/AREMEER)-

~jaded~Karynne
THE FLYING HOT
THE FLYING HOT

انثى
عدد الرسائل : 465
العمر : 40
Location : ~his heart~
تاريخ التسجيل : 17/09/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 6:37 pm

sofaz(r) tetap hebat n memang layak menang abpbh....

kalau korang nk tgok lagi bkak la www.tv3.com.my

ada video pasl abpbh...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 27
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 6:39 pm

Sofaz(r) memang mantap dan takde band lain boleh tandingi mereka punye kebolehan yang berlainan cara tu.
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 6:53 pm

btw,video sofaz korang bley tgok kat part6 k...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 27
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الثلاثاء 01 أبريل 2008, 6:58 pm

Video kat mane part 6 tu?
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في الأربعاء 02 أبريل 2008, 12:00 am

video kat www.tv3.com.my.....

enjoy ya....

ada pasl abpbh baru2 ni...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 27
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الأربعاء 02 أبريل 2008, 12:02 am

Thankz anyway izaty! Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 25
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 9 من اصل 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى