ANUGERAH BINTANG POPULAR

صفحة 10 من اصل 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  الصفحة التالية

اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في الأربعاء 02 أبريل 2008, 12:05 am

sokey...small matter.....

enjoy da video...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 28
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الأربعاء 02 أبريل 2008, 12:13 am

Dah tengok dah diorang kat tv3. Hensem nye!!!!!!!!!!!

Semua serba hitam dan gentleman pulak tu! yahoo yahoo
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف irfan{sofaz} في الأربعاء 02 أبريل 2008, 3:17 pm

~~yahooooo000o0,sofaz menang!!!~~
avatar
irfan{sofaz}
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1167
العمر : 26
Location : melaka/kl
Employment : src fans...
Hobbies : menyanyi...main sk8
تاريخ التسجيل : 20/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف star في الأربعاء 02 أبريل 2008, 3:26 pm

irfan pegi ke x geth newboyz tu?
avatar
star
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 884
العمر : 33
Location : johore & kedah
Hobbies : sports and music
تاريخ التسجيل : 29/01/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأربعاء 02 أبريل 2008, 3:48 pm

irfan{sofaz} كتب:~~yahooooo000o0,sofaz menang!!!~~


yes bro .. happy banget ni .. Smile

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الأربعاء 02 أبريل 2008, 3:49 pm

Kite semua happy tak terhingga ni. Very Happy
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأربعاء 02 أبريل 2008, 4:10 pm

star كتب:irfan pegi ke x geth newboyz tu?

Nak mencelah jap ... ni forum SOFAZ(R) .. kalo nak discuss pasal artis lain, pls go to proper channel or the right forum .. thks.

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في الأربعاء 02 أبريل 2008, 4:55 pm

NaYaMaRcIa كتب:
star كتب:irfan pegi ke x geth newboyz tu?

Nak mencelah jap ... ni forum SOFAZ(R) .. kalo nak discuss pasal artis lain, pls go to proper channel or the right forum .. thks.

ur rite sis....

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 28
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izra في الخميس 03 أبريل 2008, 1:16 pm

NaYaMaRcIa كتب:SOFAZ(R).. U ALL MMG LAYAK MENANG PADA MLM ABP TU ..

SETUJU!!! SETUJU!!! SETUJU!!! ..
avatar
izra
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 260
العمر : 27
Location : johor
Hobbies : dengar lagu sofaz..
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الخميس 03 أبريل 2008, 1:18 pm

Memang nasib diorang malam tu baik sangat2 kan.Beruntungnye! Semoga kejayaan mereka dihargai orang ramai. Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izra في الخميس 03 أبريل 2008, 1:22 pm

NaYaMaRcIa كتب:
irfan{sofaz} كتب:~~yahooooo000o0,sofaz menang!!!~~


yes bro .. happy banget ni .. Smile

me too..hepi sesangat..smpi skrg pun x ilang agi hepi..yahoo
kak marcia punye hepi bleh tau dlm video yg upload tu..hihi..Peace
avatar
izra
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 260
العمر : 27
Location : johor
Hobbies : dengar lagu sofaz..
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الخميس 03 أبريل 2008, 1:27 pm

ABP sudah pun berlalu tetapi rase kehangatan dan kegembiraan kite semua masih terasa sampai sekarang ni. Very Happy
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الخميس 03 أبريل 2008, 1:38 pm

CAIYOK SOFAZ(R) ... WE WANT MORE .. WE WANT U ALL TO WIN MORE AWARDS ...
FORZA SOFAZ(R) ... Pompom gurl

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الخميس 03 أبريل 2008, 1:43 pm

Harap2 kalau dalam setahun, dapat 5 atau 6 anugerah pun jadi lah. Sokongan kami akan sentiasa ade untuk SOFAZ(R) selalu. Very Happy
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izra في الخميس 03 أبريل 2008, 2:31 pm

rasyidah كتب:Harap2 kalau dalam setahun, dapat 5 atau 6 anugerah pun jadi lah. Sokongan kami akan sentiasa ade untuk SOFAZ(R) selalu. Very Happy

banyaknye..erm..i hope so..tapi kalo x de byk award pon xpe..kami sentiasa support sofaz(r)..kalo ade lagi bgos,jadi bukti sofazr da smkn berjaya..

kau tetap d hati..

tiada pengganti..

luv sofazr all d time..
avatar
izra
Apprentice Member
Apprentice Member

انثى
عدد الرسائل : 260
العمر : 27
Location : johor
Hobbies : dengar lagu sofaz..
تاريخ التسجيل : 28/02/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الخميس 03 أبريل 2008, 2:46 pm

Ya betul tu. Walau takde award pun, kami tetap dan sentiasa beri sokongan yang mendalam untuk SOFAZ(R) yang kami minati selama ni.

Tetapi dengan pencapaian yang telah SOFAZ(R) miliki sekarang, memang telah bukti yang usaha SOFAZ(R) selama ini tak sia2 belaka.
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف iezah في الجمعة 04 أبريل 2008, 11:26 am

yeaahhh.....betul ape yang rasyidah cakap 2...sy sokong SETUJU!!!

ape pun tahniah utk u all atas kejayaan ABP..luv u all Love so much
avatar
iezah
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 27
العمر : 35
Location : Johor
Employment : clerk
Hobbies : Menyanyi,membaca novel,mendengar muzik,menyakat org.....
تاريخ التسجيل : 04/07/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Unknown Gender

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في الجمعة 04 أبريل 2008, 11:50 am

berita pasl dorang menang abp dlm paper BH hr ni...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 28
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الجمعة 04 أبريل 2008, 1:24 pm


BERITA HARIAN (Malaysia)
JUMAAT 04 APRIL 2008

ABPBH 2007: Janji tak lupa diri


Oleh Serimah Mohd Salelhuddin



SOFAZ bersama trofi Artis Berkumpulan/Duo Popular, Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2007 di Arena Of Stars, Genting.



Anugerah Artis Kumpulan Popular semarak semangat anggota Sofaz

"TIDAK akan lupa diri," itu janji Sofaz ketika ditemui sejurus selepas menerima trofi Artis Berkumpulan/Duo Popular, Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2007, yang berlangsung di Arena Of Stars, Genting Kota Keriangan, Ahad lalu.

Sofaz melangkah lebih lancar dalam dunia nyanyian hanya selepas lima tahun menceburi arena seni suara. Jangka masa itu agak panjang jika hendak dibandingkan dengan peserta program realiti yang mengecap kemasyhuran tidak sampai setahun bergelumang dalam dunia seni.




Anugerah demi anugerah yang diterima sekali gus menyemarakkan semangat enam anak muda ini. Tahun lalu, nama Sofaz dijulang dalam Anugerah Planet Muzik (APM) di Singapura untuk kategori sama. Anugerah pertama yang diterima mereka bagai memberi petanda baik kepada karier Are Meer, Shah, Fairouz, One, Zimi dan Rodie.

Tahun 2008, nasib terus menyebelahi Sofaz. Di wajah mereka, jelas terpancar raut kurang percaya kerana mereka tidak merasakan Sofaz sudah cukup popular. Meniti pula senarai Top 5, Sofaz merasakan kedudukan mereka cukup jauh jika dibandingkan dengan Spider, Kristal mahupun Misha & Andy.

Kemenangan ini kata mereka umpama meringankan seketika perit jerih yang dilalui sepanjang lima tahun cuba membina nama. Menyingkap kembali pengalaman lalu, ia terlalu perit.


Masih mereka ingat, betapa sukarnya untuk memulakan langkah sebagai anak seni. Kerjaya terpaksa dikorbankan hingga kekeringan wang ringgit. Pada ibu bapa dan adik beradik terpaksa mereka meminta-minta dan mujur juga keluarga memahami.

“Lima tahun bagi kami, masih belum cukup lama lagi dalam industri ini. Kami bukan hendak berlawan, bagi kami anugerah ini sebagai rezeki. Jika dikenang kembali perit jerih yang kami lalui, ia terlalu perit.

“Ketika baru menceburi bidang ini, Sofaz naik motosikal ke studio sambil mengusung gitar. Ada yang naik teksi, Are Meer pula sanggup berhenti kerja semata-mata hendak memberikan tumpuan lebih serius kepada Sofaz. Kami bersyukur sangat kerana usaha kami selama ini tidak sia-sia,” kata One mewakili rakan yang lain.

Kemenangan ini juga sekali gus bermakna Sofaz tidak harus main-main dalam berkarya. Mengakui, anugerah bermakna mereka harus melipat gandakan lagi usaha kerana peminat sudah memberi kepercayaan. Justeru, kepercayaan yang dipertaruhkan itu harus diguna sebaiknya.

“Bukan setakat menghasilkan karya yang baik. Sofaz juga akan meningkatkan lagi usaha untuk mendekati peminat. Tanpa mereka kami tidak akan sampai ke tahap ini.

“Sehingga kini pun kami masih lagi sukar mempercayai anugerah ini menjadi milik kami. Sofaz memang tidak mengharap langsung. Kami datang ke sini sekadar untuk berhibur. Jangkaan kami mungkin Spider atau Jinbara serta calon lain yang menang, apa pun kami sangat bersyukur,” kata Are Meer.

Tanggungjawab yang lebih berat tidak mendatangkan tekanan buat mereka. Sememangnya mereka harus bekerja keras lagi, bukan setakat untuk menjadi penyanyi yang terbaik. Tetapi kerana mereka tidak mahu mempersia-siakan kepercayaan yang diberikan peminat.

Kata mereka, gelaran popular tidak akan menjadikan mereka lupa ataupun besar kepala. Malah, mereka bersedia menerima teguran seandainya ada yang merasakan mereka sudah berubah sikap.

“Jika satu hari nanti, kami alpa dan mula besar kepala. Tolonglah sedarkan kami, supaya kami tidak terus hanyut. Lagipun untuk apalah kami hendak besar kepala kerana selepas ini mungkin gelaran Artis Berkumpulan/Duo Popular menjadi milik orang lain pula,” kata mereka
.


عدل سابقا من قبل NaYaMaRcIa في الجمعة 04 أبريل 2008, 5:01 pm عدل 1 مرات

_________________
"Live every day as if it were your last, because one of these days, it will be."
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في الجمعة 04 أبريل 2008, 4:30 pm

Thankz Kak Naya for uploading this news. Tak sempat beli suratkhabar pun. Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف star في الجمعة 04 أبريل 2008, 7:16 pm

pandai reka ayat tuh!
avatar
star
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 884
العمر : 33
Location : johore & kedah
Hobbies : sports and music
تاريخ التسجيل : 29/01/2008

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في السبت 05 أبريل 2008, 1:10 am

apa reka lak???xbek star ckp camtu...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 28
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في السبت 05 أبريل 2008, 1:13 am

Reka ayat ape pulak ni?
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف izaty في السبت 05 أبريل 2008, 1:20 am

ntah la star tu....
maybe dia kata artikel tu reka ayat kot...

izaty
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1346
العمر : 28
Location : kuala terengganu
Hobbies : *some text missing*
تاريخ التسجيل : 02/06/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/izatiey

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ANUGERAH BINTANG POPULAR

مُساهمة من طرف rasyidah في السبت 05 أبريل 2008, 1:21 am

Mane die tahu reka ayat tu? Dah baca original news ke die tu. Smile
avatar
rasyidah
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1049
العمر : 26
Location : Singapore
Hobbies : Reading books, Hear Songs, Shopping
تاريخ التسجيل : 28/12/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 10 من اصل 12 الصفحة السابقة  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12  الصفحة التالية

الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى