ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

صفحة 1 من اصل 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nurfatihah في الأربعاء 21 مارس 2007, 4:49 pm

fatihah just nk tau jeer...pe yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz!!!sebenanye fatihah penah terserempak nagn abg2 sofaz...mase 2 1 januari 2007 kat TAPAH...!!!tp syg fatihah x dpt nk wat pape pun coz t'kejut sangat dpt jumpe abg2 sofaz...!!!(sebenanye rase mcm nk tegur...tp segan...!!!) Embarassed

nurfatihah
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 49
العمر : 25
Location : kuala lumpur
Hobbies : denga radio,bace novel
تاريخ التسجيل : 31/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأربعاء 21 مارس 2007, 8:50 pm

kalu lily terserempak ngan abg2 sofaz....cam biasalah amik auotgraf tangkap gambar maybe mintak no ke.......tp rasenye lily akan terpaku cam patung bile terserempak ngan abg sofaz especially abg aremeer....wakakakakaka
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف dila89 في الخميس 22 مارس 2007, 12:37 am

kalau me?hehhehe..xblh nk jangka..tu sume under control..tp kan kalau meet diaorg rs2nya dila nk tegur sape dlu ek..huhu..xtepkir lg..
avatar
dila89
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 370
العمر : 28
Location : shah alam!!
Hobbies : mcm2...xblh nk tulis kt cni..
تاريخ التسجيل : 05/03/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/dla89

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف mysarah4 في الخميس 22 مارس 2007, 10:08 am

terserempak?? huhu..tak penah terserempak lagi...

jumpe yg dirancang ade la..tu pon mase besday si aremeer ari tuh....dpt jmp aremeer n one in person.. Cool

klu terserempak kt luar, tak tau la nk tego ke tak.. segan banget..takot dorg tak hengat muke neh yg penah dorg tengok sekali.. nguah3.. Razz

mysarah4
MOD' Crew!
MOD' Crew!

انثى
عدد الرسائل : 1774
العمر : 32
Location : jLn RaJa LaUt + bNdR sRi PeRmAisUri + n9
Employment : PeRsOnAL aSsiStAnT...yeke??*wink*
Hobbies : sakat owang, gelak, ketawa, sengih, tambah kwn, jenjalan carik pasal, amik gambo sendiri...nguah3...
تاريخ التسجيل : 14/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.friendster.com/mysarah4

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الخميس 22 مارس 2007, 11:01 pm

best lah kak my pernah jumpe abg aremeer in person......lily tak pernah ade can.....huhuhuhu...... Sad Sad Sad
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nurfatihah في الجمعة 23 مارس 2007, 1:30 pm

eermm....fatihah ari 2 dpt ngok abg amer,abg zimi,abg syah,abg fairuz n abg abg rodie jeer...!!!abg one x dpt ngok...rasenye abg one x de kot mase 2...!!!

nurfatihah
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 49
العمر : 25
Location : kuala lumpur
Hobbies : denga radio,bace novel
تاريخ التسجيل : 31/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nonaDiera في الجمعة 23 مارس 2007, 4:59 pm

takat ni tak pernah terserempak...tapi kan..hahhahaha iera pernah terserempak ngan zimy kat satu shopping complex..
tapi zimy tak pasan..Smile

kalau la ditakdirkan terserempak pasni..tapi depa tak tego pun..iera ikat kat pokok..especially amer...hahahhaha

ada berani amer??huhuhu
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف [V]sengetcrew في الجمعة 23 مارس 2007, 5:24 pm

hahahahahaaha... betui tu xmenah tersempak...
sume perjumpaan yg dirancang....cehhhh..
kalo diorg xtego kalo tersempak...
mmg nk kne ketok ngn payung dak2 sofaz tue...
membahan aku pandai... tego xpandai...
wakakakakaaka....

ader berani keeee??? mai la SOFAZ???
wakakakakakaka

[V]sengetcrew
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 1661
العمر : 31
Location : ....
تاريخ التسجيل : 27/09/2006

Character sheet
Information: V I O N A [SKIZOES]
Exp:
100000000/100000000  (100000000/100000000)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nonaDiera في الجمعة 23 مارس 2007, 5:44 pm

hahahhaha...gempak tu lieza...

sofaz kene ketuk ngan peminat gune payung..!!! topic hanget..hahhahaha

avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الجمعة 23 مارس 2007, 5:54 pm

kalu kak lieza nak pi ketuk abg2 sofaz ngan penyapu ajak lily skalik.....lily pown nak masuk paper gak..........hehehehehehe
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nonaDiera في الجمعة 23 مارس 2007, 9:28 pm

cheeehh...nk tumpang glemer ke cik lily oiii???
hehehhee
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nonaDiera في الجمعة 23 مارس 2007, 10:42 pm

hahahhaha...shiot je yanie..
aku tak tahan nk gelak kalo sebut nasyid..terhengat cite lame..wahahhaahhaa:lol:
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Bapak في الجمعة 23 مارس 2007, 10:51 pm

huhu kalau jumpa sofaz.. jangan lupa beri kan salam...
avatar
Bapak
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1064
العمر : 31
Location : G.B.K
Hobbies : Layan Ajer...
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/bapakredzone

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الجمعة 23 مارس 2007, 11:55 pm

iera cinta كتب:cheeehh...nk tumpang glemer ke cik lily oiii???
hehehhee


nape tak leh ke......hihihihi
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nonaDiera في السبت 24 مارس 2007, 9:58 am

wokeyh bapak...kalo iera jmp nnti org kem salam..

Lily : blh saje..takot sofaz tenggelam glemer lak pas lily yang naik..hehehehe
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nurfatihah في السبت 24 مارس 2007, 12:23 pm

huhuhu..abis lorw...abg2 sofaz nk kene ketok ngan payung...!!!

nurfatihah
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 49
العمر : 25
Location : kuala lumpur
Hobbies : denga radio,bace novel
تاريخ التسجيل : 31/01/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nonaDiera في السبت 24 مارس 2007, 1:57 pm

hahhaha..lieza kepala nye..
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Bapak في السبت 24 مارس 2007, 2:08 pm

iera cinta كتب:wokeyh bapak...kalo iera jmp nnti org kem salam..

Lily : blh saje..takot sofaz tenggelam glemer lak pas lily yang naik..hehehehe

Terima kasih kerna sudi sampaikan salam bapak sama dier orang....
So Iera Di Mana..?
avatar
Bapak
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1064
العمر : 31
Location : G.B.K
Hobbies : Layan Ajer...
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/bapakredzone

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف nonaDiera في السبت 24 مارس 2007, 9:27 pm

iera di PERLIS... kalo iera jumpe depa kat siam..iera tolong la sampaikan salam bapak tue..hahhahhaha
avatar
nonaDiera
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 962
العمر : 29
Location : clunk
Hobbies : nothin to do..BORINK LIFE!!!
تاريخ التسجيل : 26/09/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/iera_87

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Bapak في السبت 24 مارس 2007, 11:39 pm

a.ah bagus2.. tapi skang sofaz bz. Smile
avatar
Bapak
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

ذكر
عدد الرسائل : 1064
العمر : 31
Location : G.B.K
Hobbies : Layan Ajer...
تاريخ التسجيل : 06/10/2006

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/bapakredzone

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الأحد 25 مارس 2007, 12:47 am

iera cinta كتب:wokeyh bapak...kalo iera jmp nnti org kem salam..

Lily : blh saje..takot sofaz tenggelam glemer lak pas lily yang naik..hehehehe


takkan lah....sofaz kan diminati ramai.......
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف NaYaMaRcIa في الأحد 25 مارس 2007, 1:00 am

cek kalo terserempak ngan SOFAZ, cek akan terperanjat bewok kot .. Wink

pas tu cek akan pakai handfon cek utk bergambo byk2 ngan SOFAZ then upload kat forum ni ... Razz Razz Razz
avatar
NaYaMaRcIa
Admin
Admin

عدد الرسائل : 6592
العمر : 36
Location : SiNgApOrE
Hobbies : i dont know .....
تاريخ التسجيل : 30/12/2006

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/nayamarcia

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف myss3_gurl في الإثنين 26 مارس 2007, 12:38 am

jue x penah terserempak tp penah jompe diorg mase lunch gegak gemilang astro kat hotel casuarina ipoh...that time...jue x buat ape2 pon...why???...jgn tanye nape.....tp yg pasti jue dok makan satu meja ngan shah...one ade gak dtg meja kitorg n pelawa makan...then tgk are-meer nyanyi n zimi main gitar....

lepas nie kalo jompe diorg, jue x tau la nak buat ape...maybe buat biase jer kot n say hye....
avatar
myss3_gurl
Newbie
Newbie

انثى
عدد الرسائل : 37
العمر : 32
Location : IpOh MaLi TaRaK SumBuNg...
Hobbies : musics, sms-ing, hang out wit fwenz
تاريخ التسجيل : 04/03/2007

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف dila89 في الإثنين 26 مارس 2007, 1:40 am

nk ketuk diaorg?uish xblh...dila xizinkan..haha
avatar
dila89
Rank Promoted
Rank Promoted

انثى
عدد الرسائل : 370
العمر : 28
Location : shah alam!!
Hobbies : mcm2...xblh nk tulis kt cni..
تاريخ التسجيل : 05/03/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/dla89

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

رد: ape yg u all akan buat klu terserempak dgn abg2 sofaz???

مُساهمة من طرف Lily Ibrahim[away] في الإثنين 26 مارس 2007, 11:33 am

alaa dila sesekali mengetuk artis kesayangan takkan takleh......wakakakakaka
avatar
Lily Ibrahim[away]
Gold Finger Poster
Gold Finger Poster

انثى
عدد الرسائل : 2605
العمر : 28
Location : Klang, Selangor
Employment : Student kat kolej matrikulasi melaka
Hobbies : macam2....takleh citer kat cni.......tak cukup space.......
تاريخ التسجيل : 26/02/2007

Character sheet
Information:
Exp:
10/10  (10/10)
Gender: Female

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://www.myspace.com/illyla

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

صفحة 1 من اصل 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  الصفحة التالية

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى